10 ani de Webstock
Timp liber

10 ani de Webstock sau toamna se numără bobocul

Reading Time: 2 minutes

10 ani de Webstock înseamnă enorm pentru comunitatea on-line din România. Pentru mine, boboc în ale blogging-ului și încă începător în ceea ce privește rețelele sociale, înseamnă enorm la pătrat.

10 ani de Webstock sau toamna se numără bobocul

Pe 5 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se adună toată floarea cea vestită a comunității pasionaților de on-line din țară. Va fi cea mai mare concentrație de bloggeri, vloggeri, instagrameri, influenceri și PR pe centimetru pătrat. Iar printre ei se va număra și bobocul. Dar nu oricum, ci ca blogger acreditat.

Sincer, am avut ceva emoții, căci blogul meu nu a împlinit încă un anișor și nici nu stă pe roze în social media. Dar, după circa o săptămână de așteptare, confirmarea a venit sub formă de mesaj electronic în inbox. Dacă mă întrebați ce voi face acolo o zi întreagă, am să vă spun că nu voi avea timp să mă plictisesc.

În primul rând, sunt hotărâtă să stau cu urechile pâlnie la Conferințele Webstock, să mă pun la punct cu ultimele tendințe în social media. Apoi, Premiile Webstock vor fi acordate celor mai inedite și creative proiecte social media din țară, promovate în ultimul an. Sunt câteva care mi-au plăcut foarte mult și sunt curioasă dacă și alții sunt de aceeași părere cu mine.

Și cum socializarea off-line este la fel de importantă ca cea on-line, abia aștept (re)întâlnirea cu prieteni dragi. Vor fi mulți prieteni reali, dar și mulți pe care îi cunosc doar din ceea ce scriu, fotografiază și promovează pe rețelele de socializare.

Acum ai înțeles de ce m-am străduit să fiu acolo? Pentru că vreau să învăț de la cei mai buni cum să fiu un blogger mai bun pentru tine, cititorule!

Iar pe tine,bloggerule nehotărât, te provoc să ceri acreditare pe site-ul oficial al evenimetului, până pe 15 Septembrie! Nici pentru Webstock Awards nu e târziu să te înscrii.

Ne vedem la Webstock!

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.

%d blogeri au apreciat: