DESPRE

Almona călătorește este un blog inspirat de călătoriile mele. Poate că nu sunt cele mai wow vacanțe. Dar de peste tot pe unde am fost am venit mai bogată. M-am umplut de frumos, de stare de bine și de multă energie pozitivă.

Sunt Almona și îmi place să călătoresc. Și nu de ieri, de azi.

În copilărie, abia așteptam vacanța mare să merg în tabără. Constănțeancă fiind, taberele noastre erau obligatoriu la munte. De atunci am început să-l iubesc și mi-am petrecut toată copilăria și adolescența cu rucsacul în spate.

În egală măsură, iubesc și marea… albastră… turcoaz… verde…

Dar cel mai mult îmi plac poveștile. Să le ascult, să le spun și să le scriu.

La început, a fost cuvântul. Când a fost rostit, a început călătoria sa către inimile oamenilor. Apoi au venit experiențele. Primului cuvânt i s-au alăturat altele, s-au prins în joc și au spus poveștile. Oricine are o poveste care merită spusă. Și oricine o poate spune.

Ascult oameni, ascult locuri, ascult flori, păsări, mare și cer. Zâmbete, gemete, lacrimi și bucurii. Ascult gânduri și idei. Le transform în cuvinte și țes povești.

După mulți ani în care am scris pe forumuri și site-uri de turism despre vacanțele mele, despre experiențele și peripețiile mele a venit vremea să le adun pe toate într-un singur loc și să le împărtășesc cu voi, cei care îmi citiți rândurile.

Aici.

Pentru că Almona călătorește, iar viața este cea mai frumoasă călătorie.

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.