costumul de baie cu talie înaltă
Păreri și gânduri,  Timp liber

Alege costumul de baie care te face să pari mai suplă de pe plaja.biz

Costumul de baie a încetat de mult să mai fie o piesă exclusiv pentru sezonul estival. O vacanță pe timp de iarnă într-o insulă exotică sau un week-end la un hotel cu piscină interioară și costumul de baie devine o piesă pentru tot timpul anului.
De multe ori, nu suntem în cea mai bună formă să ne expunem pe plajă sau la piscină. Mai ales după sărbători, kilogramele în plus și colăceii se instalează confortabil și nu se dau duși cu una cu două.
Ce e de făcut?
Primul gând este o dietă severă și un program intensiv de exerciții fizice.
Numai că eu sunt foarte comodă și nu mă împac nici cu înfometarea, nici cu trasul de fiare. Singurele activități fizice care îmi fac plăcere sunt mersul pe jos și înotul.
În condițiile date, abordez calea cea mai simplă și aleg

Costumul de baie care mă face să par mai suplă

Îmi plac atât costumele de baie din două piese cât și cele întregi, iar în bagajul pentru vacanță pun cel puțin câte unul din fiecare.

Costumul de baie cu talie înaltă, din două piese, este preferatul meu pentru statul la soare. Slipul ascunde eficient colăceii de pe abdomen și subțiază șoldurile. Sutienul are cupele întărite și accentuează linia bustului. În plus, bretelele se pot lega în jurul gâtului, la spate și perpendicular, ca la un sutien obișnuit.

Nu-mi fac eu prea mari probleme din cauza colăceilor, dar, de ce să nu recunosc, mă simt excelent cu ei puși la adăpost. În plus, pot să mă bronzez uniform și pot purta cu încredere o rochie cu spatele gol fără să expun dungi de toate culorile.

Ca ultim argument, talia înaltă revine în forță în tendințele modei de anul acesta.

costum de baie cu talie înaltă
sursa foto: plaja.biz

Pentru înot, aleg întotdeauna un costum de baie dintr-o singură piesă. Este mai stabil și nu risc să-l pierd în valurile puternice. De-a lungul timpului, am încercat diverse modele și croieli și în final am rămas fidelă costumului de baie modelator. Cu ajutorul lui, orice femeie poate avea acea formă de clepsidră, cu bust conturat, talie subțiată și șolduri ferme. Mai mult, materialul elastic și flexibil contribuie la o ținută și o postură corecte. Nu știu cum ești tu, dar eu de multe ori am tendința să stau cocoșată și să relaxez prea mult mușchii abdominali.

Când îmbrac costumul de baie modelator, această tendință dispare și, odată cu ea, postura mea se îmbunătățește semnificativ. Abdomenul se menține plat și parcă mai cresc câțiva centimetri în înălțime.

costum de baie modelator
sursa foto: plaja.biz

Poate te întrebi de ce am nevoie de costume de baie diferite pentru apă și uscat. În primul rând, nu-mi place să stau cu costumul ud și nici nu este sănătos. Oricât de caldă ar fi apa, briza de pe uscat îți dă o senzație înșelătoare de răcoare și poate să provoace o răceală puternică. De aceea eu prefer să îl schimb imediat cu unul uscat, iar pe celălalt să îl las să se zvinte în adierea vântului, la umbră. În felul acesta, protejez costumul care nu este indicat să se usuce în bătaia directă a razelor soarelui.

Cred că știi la fel de bine ca și mine că nu există cremă de protecție solară rezistentă la apă 100% . După fiecare baie, trebuie să te dai din nou. Însă poate nu știi că această cremă nu este prietenoasă cu costumul de baie. După aplicare, trebuie să o lași să pătrundă bine în piele și apoi să te echipezi.

Și pentru că ai avut răbdare să citești până la sfărșit, îți spun unde găsești aceste modele de costume de baie și în miezul iernii: pe plaja.biz, unde dacă folosești codul 10REDDB, beneficiezi de o reducere de 10%.

Tu ce fel de costum de baie preferi?

Răspunde-mi într-un comentariu, iar dacă ți-a plăcut, dă un share pe Facebook. Ne vedem și pe Instagram.

4 Comments

 • Alex Popa

  Bun, frumos și bine scris.
La subiect și convingător. Îmi plac ambele modele alese de tine.
Primul e extrem de sexy cu talia lui înaltă și stilul clasic.
Al doilea, îmi amintesc că am văzut-o pe Claudia Schiffer îmbrăcată în unul identic.
  Cred că asta vorbește de la sine. Costume pentru femeia elegantă și sexy, huh?
  Asta credeam și eu!
Mulțam de magazin și felicitări pentru articol, Almona!

 • anasylvi

  Sa stii, chiar ma gandeam sa imi iau un costum in stilul primului de ceva vreme. Singura problema este ca pe link am vazut ca au numai marimea S (36). Pai daca mai eram eu de S, nu mai cautam acest model hehe. Macar un M. 😀

  • Almona Calatoreste

   Poate revin pe stoc. Eu am luat anul trecut L. Trebuie să le pună din nou că asta luna în care se vând cel mai bine.

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.

%d blogeri au apreciat: