agenția de publicitate AllMedia
Păreri și gânduri

Allmedia.ro – calea de la brand la brand de succes

Fiecare antreprenor își dorește ca afacerea lui să devină un brand de succes. Indiferent că este vorba de un restaurant, un magazin, un produs alimentar sau un scriitor, oricare poate deveni un brand de succes. La reușita unui brand concurează mai mulți factori, iar unul dintre aceștia este notorietatea.

Allmedia.ro – calea de la brand la brand de succes

Cel mai important lucru pentru un brand este să ajungă la public și să fie cunoscut. Un brand de succes este acela pe care publicul îl recunoaște imediat. Dar cum faci cunoscut un brand?

Este de notorietate faptul că brandurile de succes investesc foarte mult în publicitate. Fie că e vorba de spoturi audio, reclame stradale sau publicitate TV, brandurile vin în întâmpinarea publicului acolo unde este el.

Reclama este sufletul comerțului, iar o reclamă bine făcută face diferența. Întotdeauna am fost de părere că anumite lucruri trebuie lăsate în sarcina profesioniștilor. Chiar dacă avem idee cam cum ar trebui să sune reclama pentru afacerea noastră, o agenție de creație și producție reclame radio sau TV este o soluție mult mai bună.

Agenția de publicitate AllMedia este o agenție cu servicii complete și cu o experiență de 20 de ani. Unul dintre cele mai importante servicii este cel de copywriting. Pornind de la specificul afacerii, creează acel text de impact care să rămână mult timp întipărit în memoria publicului.

Un text simplu, concis și cu un mesaj inteligibil este una dintre cheile succesului. Mai mult ca sigur, dacă recondiționezi mobilă de epocă, nu-ți dorești ca textul tău să sune: „recondiționăm birouri pentru femei de epocă cu picioare curbate”.

Însă publicitatea nu se termină cu un text bun. Publicul este peste tot. În mașină sau în drumeție. În fața televizorului sau pe rețelele de socializare. În atare condiții, mesajul trebuie să ajungă la el nu doar în formă scrisă, ci și audio/video. Pentru asta ai nevoie de voci potrivite.

agenția de publicitate AllMedia
Sursa foto: allmedia.ro

Agenția de publicitate AllMedia are un portofoliu bogat de voci, timbruri vocale și inflexiuni care să pună în valoare afacerea ta. Astfel, poți alege voci de copii, masculine sau feminine care să exprime bucurie, entuziasm, emoție sau durere.

Dacă o fotografie face cât o mie de cuvinte, un spot video are un impact și mai mare. O mulțime de branduri de succes sunt sinonime cu câteva secunde de film întipărite în memoria colectivă.

Allmedia.ro – calea de la idee la produsul finit

Altă provocare pentru branduri este difuzarea reclamelor. Cel mai facil mod de a ajunge la public este pe rețelele de socializare. Dar ce te faci dacă publicul tău țintă petrece prea puțin timp online? Dacă publicul tău urmărește mai mult radioul sau televizorul?

Îmi aduc aminte de perioada în care lucram ca redactor la radioul public. Eram foarte tânără și nu cunoșteam prea multe despre marketing și publicitate. În perioada respectivă mulți prevesteau uciderea radioului de către televiziune. La fel cum astăzi publicitatea online pare să le detroneze pe ambele.

Totuși, radioul poate ajunge mult mai departe decât celelalte. Un aparat de radio cu tranzistori și baterii te poate însoți într-o drumeție montană sau în locuri în care semnalul TV sau de telefonie să fie inexistent.

Difuzarea reclamelor radio sau TV nu este o treabă facilă. Tot în acea perioadă, aveam o cunoștință care dorea să-și promoveze afacerea pe posturile de radio. M-a abordat într-o zi să o ajut să emită în eter o reclamă radio.

Numai că lucrurile nu se fac așa și tot profesioniștii ne vin în ajutor. Pentru ca treaba să fie bine făcută până la capăt, AllMedia pune la dispoziție și servicii de difuzare spoturi publicitare radio TV.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult vrei ca afacerea ta să fie un brand de succes? Dacă răspunsul este între 5 și 10, acționează! AllMedia.ro este și calea ta spre un brand de succes.

Articol scris în campania umanitară „Donează pentru Radu”.

11 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.