anyoli bijuterii cu stocare inteligentă
SuperBlog

Anyoli- bijuterii inteligente care prind glas

Sunt colecționară. Colecționez timbre, cărți poștale, experiențe, emoții și amintiri. De zeci de ani păstrez într-o cutie din lemn de trandafir scrisori parfumate legate cu o fundă roșie. Între paginile cărților, păstrez flori și felicitări, iar în suflet, zâmbete, suspine, bucurii și frământări. Din toate colecțiile mele, lipsește un singur lucru. Vocea suavă a bunicii care îmi citea povești în fiecare seară înainte de culcare. De ce n-am putut să o stochez cumva să o ascult de fiecare dată când mi-e dor?

Acum, sunt și eu bunică și mă întristează că nepoțica mea încă nu știe cum sună glasul meu pe rândurile unui basm. Când fiica mea s-a căsătorit și a plecat la capătul lumii, tocmai în Australia, am simțit că se rupe ceva în mine. Am încurajat-o, însă și am susținut-o pentru că știam că asta o va face fericită. Și ce înseamnă depărtarea în era tehnologiei și a comunicării de date la distanță? O conexiune la internet și un computer sau un smartphone ne aduc împreună într-o clipă.

O perioadă, n-am simțit distanța atât de mare, chiar dacă întâlnirile erau scurte, în fața unui ecran. Venirea pe lume a nepoatei mele m-a pus în fața unei realități pe care nici nu o intuiam și a adus o mulțime de întrebări fără răspuns. Cât timp va trece până o voi putea ține în brațe? Când va veni ziua în care să o duc în pătuț și să-i spun o poveste înainte să adoarmă? Au trecut deja doi ani de când, din cauza pandemiei, australienii nu pot ieși din țară și nici eu nu pot merge la ei. Iar copiii cresc atât de repede…

Trebuie să fac ceva. Anul acesta, de Crăciun, vreau ca povestea Moșului și alte basme minunate pe care le va asculta micuța să aibă glasul meu.

Ca și cum mi-ar fi citit gândurile, Anyoli, primul e-shop de bijuterii inteligente din România, mi-a venit în ajutor.

Anyoli- bijuterii inteligente care prind glas

Colecția de bijuterii cu stocare inteligentă este un real mesager al emoțiilor noastre La prima vedere, sunt bijuterii din aur cu pietre prețioase sau semi-prețioase. Însă în momentul în care sunt oferite, bijuteriile prind viață și dau glas sentimentelor. O urare, o melodie, o fotografie, un videoclip sau o carte și o mare cantitate de iubire încap la propriu în aceste bijuterii cu suflet.

brățări inteligente anyoli
sursa foto: anyoli.ro editat în Canva Pro

Bijuteriile Anyoli aduc împreună arta, tehnologia și conceptul patentat într-un produs unic, inovator și, de ce nu, revoluționar, grație tehnologiei NFC încorporate. Dacă până astăzi foloseam această tehnologie doar pentru a plăti cu telefonul sau pentru a deschide uși cu cartela de acces, de acum înainte, o vom folosi cu precădere pentru a deschide suflete și pentru a transmite cele mai frumoase urări celor pe care îi iubim.

Cum funcționează Anyoli – bijuterii inteligente?

Pentru că dragostea funcționează în doi și în cazul acestor bijuterii cu stocare inteligentă este nevoie tot de doi: cel care oferă și cel care primește.

Ce am făcut eu?

1. Am accesat site-ul anyoli.ro și mi-am creat cont.

2. Din oferta bogată de brățări inteligente, am pus în coș o brățară cu talisman Ochi de tigru, o piatră a echilibrului și a încrederii de sine.

Această piatră semi-prețioasă îmbunătățește intuiția, ascute simțurile și percepția în locuri și împrejurări necunoscute. În timpul călătoriilor protejează împotriva pericolelor și ține în siguranță bunurile și banii călătorului.

Brățările sunt reglabile și, pe parcursul purtării, nu există riscul să rămână mici ori să fie prea largi. De asemenea, nu au nevoie de precauții suplimentare față de alte giuvaeruri din aur și pietre prețioase ori semi-prețioase.

3. Am menționat numele destinatarului și am încărcat un fișier audio cu povești pentru copii. Apoi am specificat ca livrarea să se facă direct în Australia. Aș fi putut cere să o primesc eu și să o trimit mai departe. Însă Anyoli împarte bucurie în toată lumea.

Odată cadoul ajuns la destinație, intră în scenă fiica mea. Nepoțica este încă la vârsta basmelor și nu are propriul telefon mobil.

Ce are fiica mea de făcut? Simplu:

  • Să aibă conexiunea la internet (WI-FI sau date mobile) și NFC-ul pornite;
  • Să descarce aplicația mobilă Anyoli; Lista de telefoane cu tehnologie NFC este actualizată periodic, astfel încât aplicația să poată identifica orice model de smartphone. În momentul de față, aplicația Anyoli funcționează pe telefoanele iOS, Android și Huawei.
  • Să identifice poziția optimă a dispozitivului de scanare produs al telefonului; de obicei, aceasta se află în zona camerei sau în zona de mijloc a telefonului.
  • Să deblocheze telefonul;
  • Să scoată, dacă este cazul, husa telefonului, pentru o scanare mai rapidă;
  • Să atingă brățara de locul dispozitivului de scanare produs;
  • În acest moment, ca prin farmec, mesajul se va deschide pe telefon și povestea va începe.
sursa foto: anyoli.ro editat în Canva Pro

Când fiica mea va deschide mesajul, eu voi primi o notificare. Iar după ce povestea va fi spusă, aceasta va fi disponibilă și offline. Sunt sigură că nepoțica mea va dori să adoarmă în fiecare seară cu basmele pe care le spune bunica.

Și, pot să jur că va avea o poveste favorită pe care să o asculte iar și iar. O va învăța pe dinafară și povestea va curge așa cum știe ea, nu cum mai citesc unii părinți sau bunici pe sărite, iar copiii vigilenți îi corectează.

Anyoli – o bijuterie și un univers de emoții

Povestea nu se oprește aici și continuă atâta timp cât există bijuterii inteligente, conexiune la internet, aplicația mobilă Anyoli și smartphone. De fiecare dată când voi dori să îi transmit micuței un mesaj peste mări și țări, va trebui doar să intru în contul de pe site și să-l încarc. Mesajul poate fi înlocuit oricând și de nenumărate ori. Fiecare bijuterie poate fi scanată de aproximativ 100.000 de ori, timp de circa 30 de ani. Practic, sunt garantate pe viață.

Voi putea să îi spun în fiecare an „La mulți ani”, să o felicit la absolvire și să-i urez „Casă de piatră” când se va căsători, chiar dacă voi fi la mii de kilometri depărtare. De fiecare dată când i se va face dor de glasul meu, va trebui doar să atingă brățara cu telefonul și voi acolo.

Cu Anyoli – bijuterii inteligente, voi rămâne lângă nepoțica mea chiar și când nu voi mai fi deloc.

Tu cui i-ai oferi bijuterii inteligente și ce mesaj a-i pune în ele?

Articol scris pentru SuperBlog 2021

7 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.

%d blogeri au apreciat: