aparate de curățat inovatoare kaercher
SuperBlog

3 aparate de curățat inovatoare pentru curățenia dificilă

Cunoști sentimentul acela când soarele îți trimite raze blânde prin geamul pe care l-ai lustruit până l-ai subțiat cu 2 mm și îți dezvăluie, în toată splendoarea lor, dâre și curcubeie de stropi? Și eu. Este momentul în care îți vine să îl schimbi decât să îl mai ștergi o dată. Uneori, aș vrea să pocnesc din degete ca Mary Poppins și să dispară toată murdăria din casă. Decât să fac asta și să nu-mi iasă, mai bine folosesc aparate de curățat inovatoare Kärcher care asigură o curățenie temeinică, de durată și într-un timp scurt.

3 aparate de curățat inovatoare pentru curățenia dificilă

Cele mai mari provocări pe care le aduce curățenia de primăvară sunt geamurile și oglinzile, covoarele și tapițeriile, dar și rosturile dintre plăcile ceramice și plitele de gătit, pe care stropii de grăsime se ambiționează să lipească și să nu iasă decât cu dalta. Din fericire, toate aceste provocări, pot fi depășite datorită noilor aparate de curățat cu abur și altor dispozitive care înglobează tehnologie inovatoare.

aparate de curățat inovatoare pentru geamuri
sursa foto: kaercher.com

1. Aspirator pentru geamuri WV 2 Premium

Spălatul geamurilor, este una dintre cele mai cronofage activități când vine vorba de curățenie. Geamurile de la bucătărie și de la balcon se murdăresc cel mai repede și cel mai des. În bucătărie, gătesc zilnic și aburii cu grăsime au slăbiciune pentru geamuri. Vecina de la etajul de deasupra are senzor și știe exact când să scuture preșurile peste balcon și când să arunce resturi de mâncare cu sos pentru câinii vagabonzi. Metodele clasice de curățare, spălat, clătit, lustruit, consumă foarte mult timp și nici nu dau rezultate.

Aspiratorul pentru geamuri WV 2 Premium a revoluționat curățarea geamurilor care este de trei ori mai rapidă decât prin metodele convenționale. Bineînțeles că și efortul este redus proporțional. Este un aparat care spală și aspiră în același timp, astfel că dungile, reziduurile și picăturile de apă sunt eliminate definitiv.

Aspirator pentru geamuri WV 2 Premium

Spălatul geamurilor este de trei ori mai rapid cu aspiratorul pentru geamuri Kärcher decât prin metode convenționale. Datorită lamelei de înaltă calitate și a funcției inovatoare de aspirare, curățarea este fără urme. Aspiratorul pentru geamuri aspiră apa rapid, fără a picura apa murdară. Pasul 1 Pulverizează Pasul 2 Șterge cu o lavetă de microfibră Pasul 3 Aspiră picăturile de apă

Întoarce

De multe ori, este aproape imposibil să ajungi în colțurile exterioare cele mai îndepărtate ale geamurilor ori să cureți geamurile de la vitrine sau de la dulapuri.

Duza de aspirare îngustă ajunge în cele mai greu accesibile locuri pentru o curățare eficientă. Acest aspirator pentru geamuri asigură o curățenie igienică deoarece nu există un contact direct cu apa murdară. Aceasta este colectată într-un rezervor care se golește fără efort.

Un alt avantaj este că funcționează fără cablu, iar acumulatorul încărcat la maximum asigură curățarea a nu mai puțin de 105 m2 , în traducere liberă, circa 35 de ferestre. Cântărește doar 600 de grame și poate fi folosit pe toate suprafețele netede cum sunt geamurile, oglinzile, cabinele de duș, gresia și faianța. Dacă aș avea copii, cred că le-aș transfera lor sarcina asta și s-ar distra maxim.

2. Aspirator cu spălare Kärcher SE 4.100

Covoarele și tapițeriile îmi dau de furcă la fel de mult ca și geamurile. Am și eu o idee. Poate nu este bună, dar e fixă și e a mea. O casă, fie la curte, fie apartament la bloc, fără covoare, mi se pare tristă și rece. Același sentiment mi-l provoacă fotoliile și canapelele cu fețe din piele.

Mulți au renunțat la covoare și la mobila cu fețe textile pentru că sunt greu de întreținut. Nu știu cum este în zona în care locuiești tu, dar la mine au dispărut barele pentru covoare. Bine, și dacă ar mai exista, eu nu mai am putere și energie să cobor covoarele, să le scutur bine și să le urc înapoi. O perioadă, am apelat la firme specializate care ți le iau și ți le aduc curate. Nici asta nu este o soluție, deoarece dacă adun costurile dintr-un an, cumpăr alte covoare. Pe lângă asta, canapele rămân în sarcina mea, iar cât timp lipsesc covoarele, casa pare părăsită.

În portofoliul de aparate de curățat inovatoare Kärcher, se află aspiratorul cu spălare Kärcher SE 4.100 cu tehnologie spray-extracție. Apa și detergentul sunt pulverizate cu presiune în profunzimea fibrelor textile și sunt extrase împreună cu murdăria dizolvată. Grație duzelor cu tehnologie inovatoare, suprafețele se usucă foarte repede. Atât timpul, cât și efortul se diminuează considerabil întrucât aspirarea și spălarea se efectuează concomitent. În alte condiții, după aspirare și eventual scuturare temeinică, urmează curățarea cu perie pentru îndepărtarea părului. Care la mine este o adevărată problemă. Ultima oară când am dus mașina la spălătorie, m-au întrebat dacă am câine.

aspirator cu spălare Kärcher
sursa foto: kaercher.com

N-am animale de companie, dar cu un astfel de aspirator cu spălare, mai că aș adopta o pisicuță. Este ideal pentru persoanele care suferă de diverse alergii, precum și pentru casele în care sunt animale de companie. La fel ca și aspiratorul pentru geamuri, asigură o curățenie igienică datorită rezervorului pentru apă murdară separat care se golește ușor.

O altă piatră de încercare sunt saltele. Aici se adună păr, praf, acarieni și o mulțime de alte microorganisme. Chiar dacă saltele moderne au sisteme de aerisire și se întorc periodic, spălarea lor cu mijloace convenționale nu este indicată deloc. Uscarea durează foarte mult și o cantitate prea mare de apă le poate distruge. Cu aspiratorul cu spălare Kärcher SE 4.100 se poate aspira atât uscat, cât și umed, iar saltelele sunt curate și reîmprospătate într-un timp foarte scurt. N-ai nicio scuză să pleci la munte ori să dormi prin vecini pe motiv că nu s-a uscat salteaua.

3. Aparat de curățat cu abur SC 3 EasyFix

Dacă n-ar exista aparate de curățat cu abur, ar trebui inventate. Cu ajutorul lor, pardoselile, chiuvetele, rosturile dintre plăcile de gresie și faianță, precum și plitele de gătit se curăță în profunzime fără adaos de substanțe chimice. Suprafețele menționate, sunt cele mai mari depozite de microbi, bacterii și virusuri. Pentru mine, pietrele de încercare sunt plita de gătit, pe care veșnic aterizează caimacul de la cafea și rosturile dintre plăcile ceramice unde se întâlnesc și devin prieteni nedespărțiți grăsimea și praful.

Aparatele de curățat cu abur Kärcher asigură curățenia în întreaga gospodărie, iar familia ta poate fi sigură că totul este curățat în profunzime - în totalitate fără substanțe chimice. Datorită performanțelor superioare de curățare, aburul elimină până la 99,999% * din coronavirusuri, precum și 99,99% ** din toate bacteriile tipice de uz casnic, și asigură un mediu de viață igienic și sănătos. Fie că este vorba de bucătărie, baie, podele sau chiar pentru călcat rufe, Kärcher folosește la maxim puterea aburului și oferă rezultate de top.

Întoarce

Aparatul de curățat cu abur Kärcher SC 3 EasyFix este pregătit de acțiune în 30 de secunde, timpul necesar ca apa din rezervor să se încălzească. Rezervorul de apă are o capacitate de 1 litru și poate fi încărcat în timpul funcționării. În felul acesta, procesul de curățare este neîntrerupt și durează mult mai puțin. Cantitatea de abur se reglează în două trepte, în funcție de suprafață și gradul de murdărie. Duza rotundă, cu lavetă de microfibră, îndepărtează toată murdăria de pe plita de gătit. Pe lângă alte accesorii, aparatul are o perie mică, rotundă care curăță eficient și fără adaos de detergenți, rosturile dintre plăcile de gresie și faianță.

Apa murdară se colectează într-un rezervor separat, iar cartușul pentru decalcifierea apei prelungește durata de viață a aparatului.

Tu folosești aparate de curățat inovatoare pentru suprafețele dificile?

3 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.