Kerala-Blog-Expres
Vacanță în străinătate,  Timp liber

Autobuzul Kerala Blog Express mă așteaptă. Mă ajutați să urc?

Îmi doresc să ajung în India de foarte multă vreme. Mi se pare o țară fascinantă, dominată de contraste. India este o țară pe care să o iubești sau să o urăști. Depinde cum te raportezi la ea. Te poți extazia în fața grandorii templelor, te pot surprinde culorile Festivalului Holi, ori pot să te aducă la exasperare aglomerația și venerația indienilor pentru vaci. Și totuși, eu visez la toate astea și vreau să le văd pe viu. Vreau să urc în autobuzul Kerala Blog Express și să experimentez două săptămâni pe tărâm indian!

Ce este autobuzul Kerala Blog Express?

Organizația de Turism a statului Kerala, cel mai bogat stat din India și supranumit „Tărâmul lui Dumnezeu” invită bloggeri, vloggeri și influenceri, pasionați de călătorie, gastronomie și fotografie din întreaga lumea să ia parte la un info trip de două săptămâni.

30 de norocoși vor urca în autobuzul Kerala Blog Express și vor explora frumusețile statului Kerala. Vor cunoaște locurile, oamenii, tradițiile, obiceiurile și vor gusta aromele locale.

Plantațiile de ceai, rezervațiile naturale, templele, plajele tropicale sunt numai câteva elemente care atrag an de an pasionați de călătorie de pe 5 continente. Unul dintre ei sunt chiar eu.

Autobuzul Kerala Blog Express

Despre Kerala Blog Express, ajuns anul acesta la a șasea ediție, am aflat anul trecut de la prietena mea, Angela, autoarea blogului Angela călătorește. Am urmărit relatările Mirelei Leoni, autoarea blogului Extravita, participantă la călătorie într-o ediție trecută.

În cele 3 zile de ExperienceBucharest am făcut cunoștință cu alți doi foști participanți, un blogger din Grecia și o bloggeriță din Italia. Erau extraordinar de entuziasmați și, dacă ar fi putut, ar fi repetat experiența.

Autobuzul Kerala Blog Express mă așteaptă. Mă ajutați să urc?

Dorința mea de a ajunge în Kerala este dublată de aceea de fi în compania acelor bloggeri, vloggeri și influenceri internaționali. Deoarece, aparte de farmecul și ineditul călătoriei, Kerala va fi pentru mine încă o lecție: de blogging, de viață.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. Concurența este acerbă. Cu siguranță vor fi cel puțin 1.000 de doritori. Dar fiecare dintre noi are șansa lui, iar eu am încredere în voi.

Mă puteți ajuta completând formularul de nominalizare până la data de 05 februarie 2019.

Ca să vă fie mai ușor, completați la nume: Almona Țilea.

Adresa de e-mail este almonacalatoreste@gmail.com.

Profilurile sociale sunt:

blog: https://www.almonacalatoreste.ro

Facebook: https://www.facebook.com/almonacalatoreste

Instagram: https://www.instagram.com/almonacalatoreste

După un timp, veți primi un e-mail prin care vi se va cere să confirmați nominalizarea prin Verify email. Căutați și în folderul SPAM!

Ca să înțelegeți ce înseamnă pentru un bloger experiența Kerala, urmăriți videoclipurile din edițiile trecute.

Mă puteți ajuta distribuind articolul și invitându-vă prietenii să mă nominalizeze. Ce spuneți, mă ajutați să urc în autobuzul Kerala Blog Express?

7 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.