cadouri din ciocolată
SuperBlog

4 cadouri din ciocolată pentru călătorii pasionați

Oare ce poate aduce mai multă căldură și un zâmbet larg într-o zi de iarnă cu fulgi mari care cad neîncetat din norii albi și pufoși? Focul ce trosnește în șemineu sau în sobă? O ceașcă de ciocolată caldă, parfumată cu un praf de scorțișoară? Sau emoția unui cadou neașteptat?

Dacă mă întrebi pe mine și pe alți pasionați de călătorii, toate trei și fiecare în parte sunt motive de bucurie, mai ales în zilele lungi de iarnă când se croiesc cele mai fantastice planuri pentru vacanța de vară.

Sursa foto: facebook/chocolissimo

În anul care tocmai a trecut, multe dintre planurile noastre au fost date peste cap de restricțiile și schimbările neașteptate. Este cazul ca anul care nu a început de mult să vină cu vești bune. Dar ce-ai zice dacă acestea ar veni sub forma unor cadouri din ciocolată?

Idei de cadouri din ciocolată pentru pasionații de călătorii

1. Choco Telegrama Boarding Pass

Știai că cel mai important lucru pentru un călător pasionat este biletul de avion? De multe ori, să găsești un preț rezonabil, un orar bun de zbor sau un loc la geam este o adevărată aventură. Și tot de atâtea ori, din păcate, motiv să renunți la o vacanță de vis.

Am o prietenă care își dorește de mult să vadă Grecia, dar până acum nu i-a ieșit niciodată. Am să-i fac o surpriză și o voi pune în fața faptului împlinit. Știu că adoră ciocolata și i-am pregătit o Choco Telegramă Boarding Pass. Am ales cu grijă literele din ciocolată belgiană premium și o cutie frumoasă din lemn. Aș vrea să fiu acolo să-i văd chipul când curierul îi va spune: aveți un mesaj din ciocolată!

cadouri din ciocolată
Sursa foto: chocolissimo.ro

2. Choco Telegramă invitație

Și vara asta vreau să merg la mare, la plajă, să mă bălăcesc cât e ziua de lungă. Dar nu vreau să merg singură, ci cu o bună prietenă. Știu că dacă aș suna-o sau i-aș trimite un mesaj pe whatsapp, în secunda doi ar fi cu bagajele făcute.

mesaj din ciocolată
Sursa foto: chocolissimo.ro

Dar pentru că îi plac surprizele și cadourile din ciocolată belgiană premium, i-am pregătit o Choco Telegramă invitație la plajă pe care nu are cum să o refuze.

3. Choco Telegramă integramă

Știi care sunt cei mai nesuferiți călători? Aceia indeciși. Aceia care ar merge peste tot și nicăieri. Ar merge în Grecia, dar sunt plaje cu pietriș. Ar merge în Bali, dar e departe. Nici în Bulgaria sau la Mamaia n-ar fi rău, dar e aglomerat.

Pun destinațiile în căciulă și trag la sorți. Sau, mai rău, pun o hartă pe perete, trag la țintă cu săgeată de darts și merg…. în spatele frigiderului.

Am câțiva prieteni din aceștia care au nevoie de un imbol și de o destinație unică asupra căreia să-și concentreze toate eforturile.

Cel mai frumos cadou pentru ei este un mesaj din ciocolată scurt și la obiect: City-break Roma sau Sejur Egipt.

cadouri din ciocolată mesaj integramă
Sursa foto: chocolissimo.ro

4. Cadouri din ciocolată printată

Mai este o categorie de călători printre prietenii mei. Aceia care se apucă de împachetat când văd o poză. Poți să le povestești câte în lună și în stele, să le aduci argumente și dovezi palpabile, nimic. Pentru ei, doar fotografiile vorbesc.

Și dacă o fotografie face cât o mie de cuvinte, pregătesc pentru ei niște cadouri din ciocolată belgiană premium care să-i poarte spre o nouă destinație însorită.

cadouri din ciocolată printată
Sursa foto: chocolissimo.ro

Le-am povestit o mulțime de lucruri despre circuitul meu în Ciclade de astă-vară, dar nu le-am arătat nicio fotografie.

Am pregătit pentru ei o tabletă de ciocolată albă pe care am imprimat cele mai frumoase fotografii din vacanță.

Aceasta le va fi livrată într-o cutie din carton cu fereastrră. Singurul lucru de care mă tem este să o agațe în perete ca pe un tablou.

Cum pregătești cadouri din ciocolată pentru cei dragi?

Îți spun din start că este foarte ușor și ai nevoie doar de un pic de creativitate.

Alege persoana căreia vrei să-i faci un cadou din ciocolată și scrie un mesaj care să-i atingă sufletul. Dă frâu liber sentimetelor și imaginației!

Alege formatul potrivit de Choco Telegramă și scrie mesajul din ciocolată albă, ciocolată cu lapte sau din cuburi de ciocolată printată!

Literele, semnele speciale și cuburile de ciocolată printată sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar sau Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, dupa rețete tradiționale bine păstrate.

Joacă-te cu aromele și condimentele! Ai la dispoziție ciocolată neagră, albă, cu lapte sau chiar ciocolată roz pe care le poți combina cu piper, scorțișoară, chili sau ghimbir. Le poți adăuga zmeură, banane, ananas sau nuci. O mulțime de forme și arome cu care să-i surprinzi pe cei dragi.

Sursa foto: facebook/chocolissimo

Pune mesajul din ciocolată într-un plic sau într-o cutie de lemn prețios și trimite-l destinatarului!

Trăiește emoția unui cadou inedit și bucură-te de zâmbetul larg pe care l-ai adus pe fața cuiva!

Tu ce idei de cadouri din ciocolată ai găsit și cui le-ai oferi?

Spune-mi într-un comentariu, iar dacă ți-a plăcut articolul, share pe Facebook. Ne vedem și pe Instagram.

Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

4 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.