Avion ATR cu elice Sky Express
Grecia,  Vacanță în străinătate

Vești bune pentru cei care vizitează Grecia și Cipru: -companiile aeriene Sky Express și Cyprus Airways au semnat un acord interlinear

Pe 23 Septembrie, compania aeriană elenă Sky Express a semnat oficial un acord interlinear cu Cyprus Airways, consolidând astfel cooperarea comercială dintre Cipru și insulele grecești. Acest lucru va permite conexiunile mai ușoare ale pasagerilor între destinațiile companiei aeriene din Cipru și Grecia și astfel pasagerii se pot bucura de mai multe oportunități de călătorie.

Pasagerii Cyprus Airways își pot continua acum călătoria de la Larnaca  spre 29 de aeroporturi din Grecia continentală și insulele grecești cu zboruri Sky Express din Atena ori Salonic. Acest nou acord permite pasagerilor să călătorească prin rețeaua Sky Express cu un singur boarding pass, conectând Larnaca prin Atena sau Salonic cu 29 de destinații interne operate de Sky Express. Pasagerii își pot rezerva călătoria dus-întors doar prin agenții colaboratori ai companiei Cyprus Airways.

Din Atena, turiștii pot călători către zona continentală (Alexandroupoli și Ioannina), precum și în insulele Astypalea, Santorini, Syros, Mykonos, Heraklion, Zakynthos, Paros, Karpathos, Ikaria, Kithira, Skiathos, Chios, Milos, Naxos, Corfu, Kos, Kefalonia, Lesvos, Samos, Lemnos, Chania și Kalymnos. Cursele aeriene vor lega Salonicul cu insulele  Corfu, Chios, Samos, Lesvos și Skyros.

Sky Express, este cea mai rapidă companie aeriană din Grecia și are cea mai mare rețea internă, care operează peste 30.000 de zboruri pe an, în 32 de destinații din toată țara.

Experiența mea cu Sky Express a fost una deosebită. Personalul de la sol a depus toate eforturile să compenseze întârzierea zborului București – Atena operat Aegean Airlines și să ne îmbarcăm toți în siguranță în avionul către Ikaria. La fel, personalul de la bord a avut grijă să avem un zbor plăcut, în pofida dimensiunilor reduse ale aeronavei.

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.