SuperBlog,  Timp liber

Elixirul tinereții și regatul fermecat

A fost odată, ca niciodată, un împărat care avea o fată harnică și frumoasă foc. Împărăția era bogată și oamenii veseli și optimiști. Dar, bucuria lor s-a stins când împăratul a rămas văduv și, nu după multă vreme, și-a luat altă nevastă care avea și ea două fete. Împărăteasa cea nouă și fele ei cele urâte, leneșe și obraznice o chinuiau și pe fata împăratului și pe supuși.

Cât era ziua de lungă, se sulemeneau și se vopseau pe față, doar-doar și-or ascunde urâțenia chipului și putreziciunea sufletului. Împăratul era din ce în ce mai îmbătrânit și mai slăbit și nu mai putea conduce împărăția. Așa că a hotărât să lase toată agoniseala fetei care se va mărita prima. Auzind asta, împărăteasa  tare s-a bucurat. Dar îi stătea ca un ghimpe în coastă fata cea frumoasă a împăratului care era râvnită de toți prinții din celelalte regate și împărății. Așa că, a urzit un plan și a închis-o pe prințesa cea frumoasă în turn, cu gând s-o țină acolo până va împleti cosiță albă și chipul ei va fi plin de riduri. Gândea, pesemne, că nimeni n-o s-o mai vrea de nevastă și, până atunci, va reuși să-și mărite măcar una din cele două pocitanii.

Închisă în turnul întunecat și plin de praf, prințesa plângea cu lacrimi amare. Cu fiecare zi care trecea, obrajii ei se uscau,  iar pielea de pe gât și de pe mâini se ofilea. Între timp, vicleana împărăteasă chemase toți vracii din țară și din regatele vecine ca să-i dreagă odraslele. Munceau vracii zi și noapte să le umple ridurile, să le umfle buzele, să le îndepărteze pungile de sub ochi și să le întindă pielea de pe mâini.

Auzind acestea, prințul care ținea morțiș să se însoare cu frumoasa fată de împărat a hotărât să-și salveze aleasa inimii. Aflase de la un slujitor că în regatul Gerovital H3 Hyaluron C, este un vraci care prepară Elixirul Tinereții. Licoarea fermecată era un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C.

 

Pe drum, a aflat că vrăjitoarea din regat l-a închis pe vraci și i-a poruncit să prepare numai pentru ea licoarea magică. Mai mult, a pus să fie păzit de un balaur cu șapte capete. A străbătut prințul mări și țări și, după o luptă pe viață și pe moarte cu balaurul, l-a eliberat pe vraci. Au plecat călare pe armăsarul înaripat ținând bine ascunse  fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C. O dată ce au ajuns în regat, au pus în ciocul unei rândunici legătura cu fiole și aceasta le-a lăsat prințesei prin singurul ochi de geam al turnului. De îndată ce și-a dat prințesa cu puțină licoare pe față, pe gât, pe decolteu și chiar pe mâini, ridurile au început să dispară, iar pielea ei era mai hidratată și mai fermă. Vezi bine că licoarea avea  puternice efecte hidratante și de protecție a pielii. 

După zece zile, toată împărăția era în sărbătoare, căci veneau pețitori pentru fetele împăratului. Fiii de regi și de împărați, împreună cu suitele lor, umpluseră cetatea în care se afla palatul împărătesc. Negustori, drumeți și gură-cască erau curioși să vadă ce făcuseră vracii cu cele două pocitanii care nu se mai arătaseră prin împărăție.

În curtea palatului, împăratul, împărăteasa cea vicleană și fetele ei, cu fețele radioase și gătite de sărbătoare, primeau alaiurile de pețitori. Toți știau, însă, că împăratul mai are o fată și n-au vrut cu niciun chip să înceapă pețitul până nu vine în fața lor și nefericita prințesă. Împăratul se codea, căci nu voia ca fiica lui să fie umilită în văzul muțimii, dar nevasta sa și cele două fiice ale ei nu-și mai încăpeau în piele de bucurie. Așa că maștera porunci să fie adusă și fiica ei vitregă.

Cu pași mici și cu o ținută dreaptă, demnă de o prințesă adevărată, fata a intrat în curtea palatului. Și când și-a scos vălul ce-i acoperea chipul, toți au amuțit de uimire. Era la fel de frumoasă ca în ziua în care împărăteasa o închisese în turn. De invidie, surorile ei vitrege s-au îngălbenit și, de ciudă, le-au plesnit cusăturile pe care le migăliseră vracii, buzele li s-au dezumflat și au rămas în fața invitaților mai hidoase ca niciodată. De rușine, și-au ascuns chipurile și au fugit mâncând pământul.

Acum, toți fiii de regi și de împărați râvneau la mâna frumoasei prințese, dar ea l-a ales pe cel care a ajutat-o să-și păstreze tinerețea.

Au făcut o nuntă mare care a ținut trei zile și trei nopți și au trăit fericiți și frumoși până la adânci bătrânețe. Vraciul cel bun a făcut în continuare licoarea fermecată pentru toate femeile și pentru toți bărbații din împărăție. Prințesa a lăsat cu limbă de moarte să nu se piardă meșteșugul și elixirul tinereții s-a păstrat până în zilele noastre.

Așa se face că astăzi, produsele Gerovital H3 Hyaluron C sunt  disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.

 

Articolul a fost scris pentru ultima probă a competiției Spring SuperBlog 2018

2 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.