fiola la cabine
SuperBlog

Cum au împăcat fiolele La Cabine o vloggeriță și o hateriță

Ziua fusese crâncenă și tot ce-și dorea era un somn bun. Nu înainte însă, de ritualul de seară. Și-a curățat tenul și a desfăcut o fiolă La Cabine Pure Hyaluronic. A picurat în palmă 1, 2, 3, 4, 5, 6 picături. Câte una pentru fiecare ingredient activ al serului care o revigora.

O picătură de acid hialuronic reticular care formează o structură tridimensională ce-i protejează pielea de efectele dăunătoare ale poluării și ale razelor UV. În plus, îi hidratează tenul pe termen lung.

Una de acid hialuronic încapsulat, cu eliberare prelungită. Are o masă moleculară mare, pătrunde în cele mai adânci straturi ale pielii și se eliberează treptat pentru a umple ridurile din interior.

O picătură de acid hialuronic cu greutate moleculară medie pentru hidratarea straturilor medii ale pielii.

Alta de acid hialuronic acetilat cu greutate moleculară mică, ce hidratează la nivelurile profunde ale pielii.

Penultima picătură este de acid hialuronic hidrolizat. Cel mai important dintre toate și cu greutatea moleculară cea mai mică. Este cel mai pur și mai eficient pentru că se absoarbe în cele mai profunde straturi ale pielii, regenerează celulele și repară bariera cutanată a pielii.

Și ultima picătură, ceramide, care și ele contribuie la repararea și regenerarea pielii.

Ține în palmă doza ei zilnică de frumusețe pură: hidratare la superlativ, riduri umplute și zero efecte dăunătoare din cauza soarelui.

Cu mișcări ample și delicate, aplică serul pe față, gât și decolteu. Masează delicat buzele și se încruntă involuntar. Ultimul vlog în care prezentase fiolele La Cabine Pure Hyaluronic i-a crescut în progresie geometrică numărul de hateri. O acuzau constant, încă înainte de prezentare, că și-a modelat buzele în mod artificial și că spune numai minciuni. Cum să ai, la peste 50 de ani, o față ca la 35 și buze pline, fără injecții sau bisturiu?

Ce știu ei? „Povara” buzelor ferme, bine conturate și cărnoase o purta din copilărie. Prima difuzare a serialului „Rădăcini” îi adusese porecla „Kunta Kinte”.

Pe vremea aceea, majoritatea femeilor aveau buzele subțiri și uscate. De unde era să știe că peste câteva zeci de ani, aceleași femei vor plăti bani grei ca să aibă ceea ce ei îi dăruise natura? Acum, le adusese soluția pentru buze senzuale într-o fiolă de numai 2 ml. Numai că unii refuzau să creadă și continuau atacurile. Treaba lor. Nu sunt în stare să vadă anumite lucruri nici dacă le cad în cap.

Își terminase rutina de îngrijire și se pregătea să meargă la somn când, telefonul o anunță că are un mesaj e-mail nou.

− Cine și ce o vrea la ora asta? Fără ochelari, nu disting prea bine expeditorul: ceva@altceva.es. Hai să văd ce o fi!

Draga mea,

Pasiunea și profesionalismul cu care ai prezentat fiolele La Cabine Pure Hyaluronic au depășit granițele țării tale și ne-au impresionat plăcut. Vreau să te informez că weekendul viitor, la Madrid, la Palacio de oriente, vei avea ocazia să testezi produsele noastre într-un cadru deosebit. Te așteptăm și ne-ar bucura foarte mult să te însoțească și o prietenă.

Cu drag,

Ana Obregon, brand ambassador La Cabinne

Wow! La așa ceva chiar nu se aștepta. Invitația primită venea ca un 4 în 1. O vacanță în Spania pe care o tot amânase. O întâlnire cu Ana Obregon, actriță și prezentatoare de televiziune, absolventă de biologie și cea mai bună ambasadoare a companiei spaniole. Un test al produselor sub îndrumarea experților. Iar cireașa de pe tort, avea ocazia să scape de hatereală. Pentru că era hotărâtă să invite nu pe cea mai bună prietenă, ci pe cea mai aprigă hateriță care-i făcea viața un iad.

Cum au împăcat fiolele La Cabine o vloggeriță și o hateriță

N-a fost greu să o convingă să plece împreună. Ba chiar și-a dat seama că vocala hateriță nu este chiar un om rău. Doar un Toma Necredinciosul dus un pic la extrem. Pănă nu percepe ceva cu toate cele 5 simțuri, nu crede. Și mai era ceva. Încercase tot felul de produse cosmetice care promiteau minuni și îi făcuseră mai mult rău. De fapt, își pierduse încrederea.

Aventura spaniolă a celor două a început cu stângul. Câteva probleme în trafic și un incident la poarta de securitate a aeroportului au făcut să piardă avionul. Norocul lor că vloggerița avea foarte mulți prieteni bloggeri de călătorii și au îndrumat-o pas cu pas să găsească alt zbor.

Din păcate, au ajuns cu foarte mare întârziere și a trebuit să intre direct în program. După atâția nervi și oboseală, fețele lor arătau ca dracu.

Vizită în laboratoarele La Cabine

Primul eveniment al programului a fost vizita în laboratoarele din Barcelona. Istoria La Cabine a început într-un salon de tratament și înfrumusețare. Cele două repere ale brandului sunt adevărata cunoaștere a pielii și contactul zilnic cu consumatorii. Magazinul emblematic al mărcii este Centrul de Înfrumusețare Facială Avansată situat chiar în centrul Barcelonei. Un adevărat laborator stradal în care sunt puse laolaltă cercetarea, dezvoltarea și contactul zilnic cu clienții.

Sub deviza „frumusețe pentru oameni reali cu produse cosmetice sigure, de calitate și extrem de eficiente”, cercetătorii folosesc ingrediente inovatoare active care se concretizează în rezultate individuale maxime și experiențe unice.

Vizita a fost extrem de plăcută, dar nu reușise să șteargă semnele de oboseală. Chiar nu puteau să-și arate fețele în halul acela în Palatul Regal, în prezența tuturor participantelor la eveniment. Și de data aceasta, le-a surâs norocul. O doamnă drăguță, le-a ajutat să-și curețe chipurile și le-a oferit câte o fiolă de La Cabine Flash Effect.

Formula cu alge roșii, potrivită oricărui tip de ten era tot ce aveau nevoie. Adică să șteargă urmele oboselii și să obțină un aspect radiant de la prima aplicare. Tot acea doamnă amabilă le-a spus că serul oferă instantaneu fermitate, luminozitate și suplețe. Și, n-ar fi rău, să poarte permanent în poșetă o astfel de fiolă pe care să o folosească în caz de extremă urgență. Însă, folosite dimineața, cu regularitate, previn apariția semnelor îmbătrânirii și reduc rugozitatea cu 90%. Pielea va fi mai fermă, mai luminoasă, plină de vitalitate și mult mai fină.

Ce pot face pentru noi fiolele La Cabine

Când au ajuns la palat, cele două femei simțeau deja efectele serului. Și cum pofta vine mâncând, erau nerăbdătoare să vadă ce surprize le mai așteaptă.

În cele două zile, Farmacia Regală, unde se păstrează artefacte ale medicinei și farmaciei spaniole, a fost gazda unui maraton de frumusețe.

La început, au completat un chestionar cu detalii privind vârsta, programul zilnic, factorii de poluare, de stres, factori ereditari, obiceiurile privind sportul și dieta, dacă fumează, cât fumează și multe altele. Deși hateriță până în măduva oaselor, s-a comportat exemplar, numai după ce a primit garanții că datele personale nu-i vor fi folosite în cine știe ce scopuri. De fapt, răspunsurile la întrebări aveau menirea să stabilească tipul de ten al fiecărei participante și să le ofere o rutină personalizată de înfrumusețare.

grafic fiole la cabine
sursa foto: lacabine.es

Astfel, haterița a aflat că pielea ei este sensibilă și micile pete de pe față se datorează expunerii prelungite la soare. Avea nevoie de retinol care să amelioreze efectul de fotoîmbătrânire, să diminueze petele, să reducă dimensiunea porilor și să stimuleze producția naturală de colagen și acid hialuronic. De asemenea, Vitamina C pentru un ten luminos și uniform și care întârzie semnele vizibile ale îmbătrânirii. A primit și o rutină pe care să o urmeze dimineața și seara cu La Cabine Retinol și La Cabine Vitamina C.

Rutina de dimineață

  1. Curățarea tenului
  2. Masaj ușor cu La Cabine Vitamina C
  3. Cremă hidratantă, de zi, cu factor de protecție ridicat

Rutina de seară

  1. Curățarea tenului
  2. Masaj ușor cu La Cabine Retinol
  3. Cremă nutritivă de noapte

A mai aflat și că fiolele La Cabine se pot combina și câte trei în același timp, cu condiția ca ele să fie aplicate pe rând și numai după ce au fost absorbite complet în piele. În momentul acela, și-a dat seama că hatereala ei nu avut niciun suport. De fapt, era vina ei că amestecase retinolul cu vitamina C și peeling, iar tenul ei sensibil a protestat.

Cele două zile au trecut prea repede, dar tot au avut timp să schimbe câteva vorbe cu Ana Obregon. Nu de alta, dar vloggerița murea de curiozitate să afle cum a intrat munca ei în vizorul spaniolilor. În cazul ei, s-a aplicat proverbul cu cine sapă groapa. Haterița făcuse un viral pe Facebook unde dădea de pământ cu toate produsele cosmetice și menționa vlogul despre La Cabine Pure Hyaluronic.

Și-au luat la revedere de la gazde, dar tot rămânea întrebarea cum vor putea în practică în România tot ce aflaseră în Farmacia Regală.

− Simplu, răspunse vloggerița. Tot ce ai văzut zilele acestea în Spania găsești în Farmacia la Preț Mic. Fie că ai nevoie de o singură fiolă, ambalată individual, fie că vrei să-ți faci o rutină de lungă durată și alegi o cutie cu 10 fiole.

− Super! Ai idee dacă există Farmacia la Preț Mic în aeroport?

3 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.