gala spring superblog 2021
SuperBlog

Gala Spring SuperBlog 2021, week-end cu peripeții

După mai bine de un an de când pandemia vieții ne-a văduvit de întâlniri offline, ne-am bucurat de Gala Spring SuperBlog 2021 la Hotel Opal din stațiunea Cap Aurora. Despre hotel, voi reveni cu un articol separat.

Gala Spring SuperBlog 2021, week-end cu peripeții

Aveam multe de recuperat astfel că organizatorii, Claudia și Albert împreună cu gazdele, echipa Hotel Opal, au pus la cale 3 zile pline de program de voie și de bună dispoziție.

Vineri, am explorat un pic stațiunea, am dat o fugă până în Jupiter, apoi ne-am lățit pe plajă până la apusul soarelui. Seara, ne-am mutat pe terasa hotelului, la o halbă de bere și multe vedere de vorbă. Aveam nevoie de multă Gălăgie’n cap pe care Mirela a împărțit-o cu generozitate și umor, dar și să stau la palavre cu Violeta în timp ce puștiul ei se zbânțuia pe gonflabile (saltele, tobogane și trambuline, nu vă gândiți la prostii).

Pentru ziua de sâmbătă, îmi propusesem plajă și poate și o baie, sperând în mod ușuratic să se mai încălzească puțin apa mării.

Însă cum de multe ori planurile de vacanță se schimbă în vacanță, de ce ar fi fost acum altfel?

Chiar când mă îndreptam spre lift, Raluca a lansat o invitație de nerefuzat. Mergem la Festivalul Lavandei, facem plajă în Vama Veche și ne întoarcem la timp pentru Gală.

Punem rotițele în mișcare între maci și lavandă

Sloganul competiției Spring SuperBlog 2021 a fost „Pune-ți rotițele în mișcare”, însă nimănui nu i-a trecut prin minte s-o ia ad literam.

Împărțiți în trei mașini, ne-am pus în mișcare pe rând spre comuna Pecineaga unde, în perioada 12 – 27 Iunie se desfășoară Festivalul Lavandei.

Nu sunt eu mare fan lavandă, dar nici nu mă dau în lături când vine vorba să promovez Dobrogea dincolo de litoral și deltă.

Pe drum, la ieșirea din comuna 23 August, macii și floarea miresei ne-au ademenit precum Circe pe Ulise și ne-au făcut prizonieri aproape o oră. E drept că așteptam și celelalte două mașini să ni se alăture. Cum n-au apărut, ne-am continuat drumul mergând cumva în recunoaștere, să le dăm, eventual. un share location.

maci

Dacă ai fost vreodată în Grecia și ai înjurat că-i pus indicatorul fix în buză, ar trebui să reconsideri. Așa era și aici, dar jur că n-am dibuit drumul prin lanul de floarea soarelui și am trecut ca vântul și ca gândul.

Din păcate, colegii din celelalte două mașini, în speță, Georgiana, alias „O pisică neagră”, Dana, Larisa, Costică și Diana au nimerit drumul de pământ din prima, fix când s-a despicat cerul și a început să plouă cu clăbuci.

Ce a urmat este lesne de înțeles. Pentru că a plouat necontenit timp de o oră pe ceas, una dintre mașini s-a împotmolit fiind nevoie de 8 oameni, o chingă și o autoutilitară să pună roțile în mișcare pe făgașul potrivit. Filmul evenimentului îl puteți urmări pe canalul de YouTube al Georgianei.

Chestiuni serioase la Gala Spring SuperBlog 2021

Ne-am întors la Hotel Opal cu singura dorință să stea ploaia, să putem ține Gala pe terasă. Evident că asta s-a și întâmplat deoarece cam așa stă treaba cu fenomenele meteorologice și codurile colorate la mare. Plouă un pic și gata. Iese soarele și într-o oră se șterg urmele dezastrului. Plus că pe timpul verii, norii se adună pe uscat și se descarcă pe mare.

Gala Spring SuperBlog 2021 a fost o Super Gală 3 în 1 în care s-au înmânat trofeele și pentru galele anterioare ratate. Am avut astfel ocazia să ascultăm discursurile de învingătoare ale Cătălinei (Spring SuperBlog 2020), Oanei (SuperBlog 2020) și Ramonei (Spring SuperBlog 2021).

discurs_gala_spring_superblog_2021
sursa foto: facebook/superblog

Deși toți au jurat pe roșu că n-au pregătit niciun discurs, toată lumea a avut vorbele la ea. Inclusiv eu, ceea ce nu mi se întâmplă prea des.

Am aflat de la Ramona că poți fi învingător chiar dacă ai job cu normă întreagă și doi copii. Diana încă nu este foarte convinsă că cel mai confortabil loc în SuperBlog este al doilea. Și mi se pare firesc. La cât de muncitoare și organizată este, chiar merită trofeul SuperBlog.

Am avut parte și de vorbe de duh și de momente amuzante și chiar de maxime, cugetări și adevăruri axiomatice ca de exemplu că „poți scoate superbloggerul din SuperBlog, dar nu poți scoate SuperBlogul din superblogger”.

Articol scris cu drag după Gala Spring SuperBlog 2021

2 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.