hotel opal cap aurora
SuperBlog

2x Hotel Opal = Gala Spring Superblog

Dacă oximoronul zilei ar fi „tradiții noi”, acesta s-ar defini prin Gala Spring SuperBlog la Hotel Opal din Cap Aurora. Pentru a doua oară, hotelul ne-a găzduit cu mult drag și câteva surprize plăcute. Am văzut câteva modificări la recepție, mai multe camere renovate și un hotel pet-friendly. Dacă ai un animal de companie de talie mică, poți să-l iei cu tine în vacanță, în schimbul unei taxe mici.

Adunarea s-a dat pentru ziua de vineri, însă din motive de singură, nu acasă, ci la birou, am plecat spre Cap Aurora sâmbătă dimineață. Planul era să ajung cu autobuzul în Mangalia și de acolo, cu un microbuz care face legătura cu stațiunile din sudul litoralului.

Asta pentru că de ani de zile, Constanța și Mangalia nu se pun de acord pentru un transport public unitar și țin oamenii dependenți de propriile mașini. Apoi țipă că este aglomerat și n-au suficiente locuri de parcare.

N-a fost să fie cum am vrut eu întrucât, din lipsă de pasageri, șoferul a decis să nu mai meargă la Mangalia și ne-a lăsat pe toți în Constanța, să ne descurcăm cum putem.

Astfel, i-am cunoscut pe Adina și pe soțul ei care se oferiseră să mă pescuiască din Constanța, însă plănuiau să plece de vineri. Nici lor nu le-a ieșit și s-au aliniat planetele să mergem împreună.

Am ajuns la Hotel Opal pe la prânz, numai bine să prind o ciorbiță caldă, acră, dreasă cu multă smântână după care tânjeam încă de anul trecut.

De data asta, n-am mai primit cameră cu vedere frontală la mare, ci una cu vedere la pădure și laterală la mare. Dar a fost la etajul 5 în loc de 3, primele trei etaje fiind ocupate de refugiați din Ucraina.

cameră dublă hotel opal

Sincer, n-am remarcat să fie camera mai mare decât cea de anul trecut, însă mi-au plăcut mult mobilierul nou și baia. Și cum cârcotașul din mine nu poate să se abțină, zic că n-ar fi rău dacă în baie, pe lângă cosmeticele gratuite și uscătorul de păr ar fi și o cască de unică folosință. De asemenea, pe balcon ar fi foarte utile o scrumieră și un uscător de rufe sau măcar o frânghie și câteva cârlige.

2x Hotel Opal = Gala Spring SuperBlog

Dacă anul trecut, din motive de restricții Covid19, am stat pe terasă, anul acesta, am stat în interior, dar nu prea mult. Ora oficială 18.00 a devenit ora 16.00 deoarece trebuia respectat programul de masă al celor cazați. Și nici nu cred că ne-am fi simțit bine în clinchet de tacâmuri și pahare.

Cum spuneam, hotelul arată diferit față de anul trecut, iar acesta este doar începutul. Managerul Anca Nedelcu a anunțat că are în plan renovarea fațadei exterioare și construirea unei piscine încălzite. Ambele investiții vor fi finanțate din fonduri europene. Eu le țin pumnii și le urez succes pentru că Hotel Opal Cap Aurora chiar merită faima de altă dată.

Deși un pic pe repede înainte, Gala Spring SuperBlog 2022 nu a fost lipsită de emoții și surprize.

produse farmec la Gala Superblog

Am revăzut prieteni vechi și am cunoscut oameni noi în competiție, bloggeri consacrați și la început de drum. M-am fâstâcit ca o adolescentă când m-a scos Claudia la lecție și mi-a pus microfonul în brațe. N-am pregătit eu discurs nici când am fost finalistă, dar acum când am fost doar blogger invitat. Am improvizat, ca de obicei, și m-a răsplătit cu un pachet Farmec pe care sponsorul l-a oferit finaliștilor și participanților la Gală.

Tradiții noi, Hotel Opal și Vama Veche

Și duminică, vremea s-a încăpățânat să fie închisă și mofturoasă. După micul dejun, am plecat cu Ramona, clasată pe locul al treilea, Andrei, primul la băieți și Costică, veteran SuperBlog, spre Vama Veche.

Am regăsit Vama la fel de frumoasă ca anul trecut, iar limonada de la Expirat și ciorba de pește de la Cherhana, delicioase.

Mai vreau pentru că, nu-i așa, poți scoate bloggerul din SuperBlog, dar niciodată SuperBlog-ul din blogger. Dacă vrei și tu, stai cu ochii pe site căci în toamnă începe o nouă ediție, cu multă adrenalină, multe provocări și mult mai multe premii.

2 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.