bucatarie cu incorporabile Franke
SuperBlog

4 incorporabile Franke pentru o bucătărie ca în reviste

Bucătăria este sufletul casei mele și locul în care îmi petrec cea mai mare parte a timpului. Aici îmi prepar și îmi savurez cafeaua de dimineață și tot aici fac cele mai neobișnuite experimente culinare. E locul în care ne strângem în jurul mesei după o zi de lucru. Dar și locul liniștit în care mă refugiez cu laptopul să aștern articole pe blog. Astăzi, am să-ți arăt cum vreau să-mi fac o bucătărie ca în reviste cu incorporabile Franke.

Franke este o companie elveţiană cu 70 de subsidiare în 40 de ţări la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1911, prímele chiuvete fiind produse în anul 1925. De asemenea, este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este lider în cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie. Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998, fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic.

4 incorporabile Franke pentru o bucătărie ca în reviste

Când locuiești la bloc și spațiul nu este foarte generos, ultimul lucru de care ai nevoie sunt lucrurile voluminoase care să ocupe toată bucătăria. De când am descoperit produsele Franke, am constatat că acestea se adaptează și unui spațiu larg, dar și unui apartament cu dimensiuni reduse cum este al meu.

O plită Franke pentru o cafea desăvârșită

Pot trăi fără multe lucruri, dar nu concep o dimineață fără cafeaua grecească. Nu mă pot obișnui cu esspreso sau cu cea rapidă și clară la filtru. Cafeaua aromată, cu un strat gros de caimac în care, la final, deslușesc varii situații și evenimente, este tonicul ideal.

Dar știai că cea mai cunoscută cafea este aceea cu caimacul pe aragaz? Nu-mi spune că tu n-ai pățit-o vreodată. Și cel mai grav nu este nici risipa, nici curățatul, ci gazul care continuă să iasă după ce s-a stins focul. La o plită Franke, pericolul este înlăturat grație supapei care oprește alimentarea cu gaz în caz de stingere accidentală a focului.

bucatarie cu incorporabile Franke

Make It Wonderful cu un cuptor Franke

Dacă tot am pomenit de cafeaua cu caimac, trebuie să spun și despre bucătăria grecească pe care o ador. Și când spun asta, mă refer și la arome și la modul de preparare. Întotdeauna le-am admirat pe grecoaice că reușesc să termine treaba repede și au timp suficient pentru ele. Mărturisesc că nu sunt genul care să stau în bucătărie trei zile pentru un preparat care dispare în 5 minute.

Am învățat multe de la gazdele mele din Grecia și am aflat secretul lor: preparatele la cuptor. Simplu și rapid. Pot să fac și eu același lucru cu un cuptor Franke care înglobează tehnologia dinamică de gătit Dynamic Cooking Technology (DCT). Deja visez la zilele premergătoare sărbătorilor de Paște când pe plită va bolborosi supa de miel, iar în cuptor vor conviețui pașnic drobul, friptura și cozonacul. Și vor fi toate gata în același timp, grație tehnologiei care permite preparea simultană a nu mai puțin de patru feluri de mâncare, de la pește la dulciuri. 

încorporabile Franke chiuvetă bucătărie

O chiuvetă Franke pentru vase curate

Toate bune și frumoase până la spălatul vaselor. Întotdeauna i-am dat dreptate scriitoarei Agatha Christie care declara că cele mai bune idei pentru romanele sale i-au venit în timp ce spăla vase. „Este o activitate atât de stupidă, încât îmi vine să omor pe cineva”, spunea scriitoarea într-un interviu. Revenind la lucruri serioase,  când vine vorba de chiuvete de bucătărie, mă  interesează să fie confecționate dintr-un material de calitate care să dureze în timp și să se întrețină ușor.

O chiuvetă rotundă, din inox și care se montează pe blat dă o notă de eleganță bucătăriei și este foarte funcțională.
În plus, nu ocupă foarte mult loc și, opțional, i se poate monta un tocător de resturi vegetale. După ce am curățat zarzavatul, dau drumul resturilor prin sistemul de evacuare al chiuvetei, într-un mod sigur și igienic. Astfel, nu le mai depozitez în coșul de gunoi, să miroasă urât și să umplu bucătăria de bacterii și insecte.
Ele sunt garantate 15 ani, dar am văzut venerabile care au trecut de vârsta majoratului și care arată ca noi.

baterie Franke cu duș

Montez o baterie Franke ca să muncesc mai puțin

Spălatul vaselor se transformă într-o plăcere cu o baterie Franke cu duș. Nu trebuie să lucrezi într-o bucătărie profesională sau într-un restaurant cu stele Michelin ca să beficiezi de confort sporit. 
Cum îți spuneam, apartamentul meu este de-a dreptul liliputan, iar ca să pun o mașină de spălat vase ar  trebui să mă extind la vecini.
Sunt sigură că știi ce înseamnă să te lupți cu o oală sub presiune sau cu o tavă de cuptor care nu stă sub jetul de apă.
O baterie Franke este flexibilă și duce jetul de apă acolo unde am nevoie.

N-o să devin eu mare scriitoare de romane polițiste, dar voi avea o bucătărie ca în reviste, într-un mic apartament de bloc.

Tu ai  incorporabile Franke în bucătărie?

Articol scris pentru SuperBlog

Sursa foto: frankemagazinonline.ro

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.