În seara de Dragobete am făcut un experiment. O joacă, o toană. Am scris repede un articol , l-am încărcat pe platforma de participare și, mai repede decât mă așteptam, am devenit participant Spring SuperBlog 2018. Astăzi, principalul obiectiv pe care mi l-am stabilit la debutul celei mai longevive competiții de blogging creativ a fost realizat. Sunt integralist și  finalist Spring SuperBlog 2018.

De ce să fii finalist Spring SuperBlog?

Păi de ce nu, în primul rând, și apoi pentru că poți. Când am intrat în competiție habar n-aveam ce este și cam ce trebuie să fac, în afară de a scrie niște articole. Nu citisem decât ce scrisese prietena mea, Angela, participantă și finalistă la ediția din toamnă a competiției SuperBlog și, mărturisesc că mi-au plăcut. Ce s-a întâmplat pe parcurs a fost o adevărată aventură despre care dacă aș fi știut de la început, jur că nu mă înscriam. La fel am spus și când am închiriat prima oară o mașină în vacanță în Corfu și m-am aventurat pe serpentine. Și acum, ca și atunci am făcut-o și nu regret absolut deloc.

Cum am devenit finalist Spring SuperBlog?

Sincer, asta mă întreb și eu. În primul rând, am participat, adicătelea mi-am stors creierii și am produs articole pentru toate cele 16 probe. Nu prea îmi ieșeau mie la socoteală 16 probe săptămânale de la 1 martie la 13 aprile,  dar așa se întâmplă când citești regulamentul în diagonală. Temele au venit de trei ori pe săptămână și, tot de atâtea ori au venit și notele. Dacă la începutul competiției mi-ar fi spus cineva că voi fi în stare a fi capabilă să scriu despre proiecte de case, certificate energetice, țoale sau farduri și să iau și note mari, îi făceam programare la psihiatru. Același lucru s-ar fi întâmplat și dacă mi-ar fi spus că cea mai mică notă o voi lua la o probă de turism. Dar, Spring SuperBlog este locul în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Surprizele se țin lanț și nu știi niciodată de unde sare iepurele. Dacă primul gând a fost să fiu finalist Spring SuperBlog, după prima probă, când m-am clasat pe locul 46, din 131 de participanți, mi-am propus să închei concursul în primii 50. La jumătatea competiției, ajunsesem deja pe locul 26 și mă gândeam să mă mențin pe un loc în primii 30. Nu mi-aș fi imaginat însă, că voi termina în primii 20, alături de boboci, ca și mine, dar și de mulți veterani, pe un superb loc 15.

Cum am devenit fan SuperBlog?

Ei bine, aici totul este simplu. Dincolo de articole, de note, de premii, de bucurii, de frustrări și de supărări,  SuperBlog înseamnă oameni. Oameni frumoși, oameni dedicați, oameni de la care am învățat într-o lună și jumătate mai multe decât aș fi putut să învăț în ani de scris și de studiat cursuri de blogging. Căci, așa cum vorbeam cu prietenă încă virtuală, teoria ca teoria, praftica ne omoară. Chiar dacă nu am câștigat nicio probă și încă nu m-am dumirit ce înseamnă un articol de 100 de puncte, blogul meu a câștigat enorm, iar eu am trăit o experiență unică. Pe care s-ar putea să o repet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018