SuperBlog

LOKOFOOD: mănânc la restaurant în oraș și când stau acasă

Astăzi vreau să mănânc la restaurant în oraș. Nu, n-am înnebunit. Știu că sunt restricții de circulație și cam toate restaurantele din proximitate și-au restrâns activitatea. Dar eu am găsit o soluție win-win pentru mine și restaurantele mele preferate.

Lokofood: mănânc la restaurant în oraș și când stau acasă

Mă săturasem să tot fac experimente în bucătărie și să asist neputincioasă la prăbușirea industriei HoReCa. În urmă cu câteva zile, am descoperit minunile pe care le face platforma LOKOFOOD și am luat taurul de coarne. Am făcut o listă cu restaurantele, pizzeriile și cofetăriile mele preferate și le-am trimis următorul e-mail:

Mesaj nou

Către: Restaurantul meu de suflet, restaurante din proximitate, pizzerii, cofetării

Subiect: #Suntemalaturidetine

Dragii mei,

De mai bine de câteva săptămâni, nu v-am mai trecut pragul și mi-e dor să mănânc la restaurant în oraș. Îmi este dor de preparatele voastre delicioase și de atmosfera prietenoasă.

De când stau acasă, îmi fac de lucru prin bucătărie și încerc, fără prea mari sorți de izbândă, să recreez rețetele voastre. Este o perioadă grea și pentru mine și pentru voi.

Când se va sfârși această nebunie, n-aș vrea ca eu să concurez la masterchef, nici pe voi nu aș vrea să vă găsesc reprofilați în mecanici auto sau agenți de pază.

Fie binecuvântate mâinile voastre ce frământă pâinea și pun în farfurii arome cu dragoste!

sursafoto: pixabay.com

Împreună cu prietenii mei, sunt hotărâtă să susțin industria HoReCa și să mănânc la restaurant în oraș chiar și atunci când stau acasă.

V-am căutat pe toate platformele home delivery, dar, pe unele nu v-am găsit, iar cele pe care sunteți nu-mi inspiră încredere.

Haideți să facem un efort și să reușim împreună!

Vă propun să vă continuați activitatea și să vă înscrieți pe platforma de livrare la domiciliu LOKOFOOD. Știu că vi se pare ciudat, dar dacă veți citi până la capăt, veți înțelege că este cea mai bună soluție și pentru voi și pentru clienții voștri fideli. Ca să vă dovedesc, am să vă răspund la toate întrebările care vă frământă și sunt sigură că răspunsurile vor fi acelea pe care le așteptați.

Ce este LOKOFOOD?

Lokofood este o inițiativă 100% românească, o platformă care aduce împreună restaurantele din proximitate și clienții care vor să se bucure de preparatele preferate și atunci când stau acasă.

Ce oferă LOKOFOOD?

Inițiativa vine într-un moment de cumpănă pentru toată industria HoReCa, pentru a spijini atât afacerile care abia supraviețuiesc, cât și clienții acestora.

Echipa de specialiști entuziaști în soluții software-hardware pentru HoReCa oferă modalități simple și rapide pentru comenzi online de la restaurantele aflate în proximitate. În acest fel, voi rămâneți în activitate, iar noi, clienții voștri fideli.

Lokofood restaurant în oraș
Sursa foto: lokofood.ro

Cum funcționează pentru tine?

Cu o simplă solicitare pe e-mail la contact@lokofood.ro și un contract pe care îl vei semna online, devii partener. Odată activat contul, vei trimite meniul cu prețurile preparatelor, iar echipa Lokofood se va ocupa de popularea contului tău. Nu te costă nimic să începi. Dar, pe măsură ce vei începe să vinzi, vei plăti un procent pentru taxa de servicii. Fair enough?

Când eu plasez comanda pe platformă, ea ajunge la tine pe e-mail, iar tu te vei strădui să o onorezi la fel ca atunci când vin la tine. Apoi, mi-o expediezi sau mă anunți să vin să o ridic. Eu plătesc online, dar nu-ți face griji. LOKOFOOD îți pune la dispoziție cel mai rapid termen de decontare, astfel că în maximum 5 zile vei primi banii in cont.

În plus, ai un orar personalizat în funcție de programul tău și vizualizarea în timp real a comenzilor și încasărilor tale.

Sursa foto: lokofood.ro

Ție nu-ți rămâne decât să faci ceea ce știi mai bine. De continuitatea afacerii și atragerea de noi clienți se ocupă LOKOFOOD.

Ce îmi oferă mie LOKOFOOD?

În primul rând, te găsesc acolo pe tine, gata să-mi servești prânzul, cina aniversară, pizza sau o prăjitură așa cum numai tu știi să faci. Dechid harta, te găsesc pe tine, aleg meniul, plătesc și aștept cuminte acasă pachetul cu bunătăți. Dacă nu ai posibilitatea de livrare la domiciliu, mă anunți și vin eu să-l iau.

#Suntemalaturidetine,

Clienta ta fidelă și prietenii ei

Dar asta nu e tot. Cum și voi aveți restaurante din proximitate care s-au înregistrat în platformă, ce-ar fi ca astăzi să mâncăm toți la restaurant în oraș, chiar dacă stăm acasă? Comandăm toți și ne întâlnim într-un videocall la ora cinei?

Articol scris pentru SuperBlog

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.