Casa-devine-ACASA-cu-materiale-de-constructii-de-la-Vindem-ieftin.ro
SuperBlog

Casa devine acasă cu materiale de construcții de la Vindem-ieftin.ro

Întoarcerea acasă din vacanță este umbrită întotdeauna de un pic de regret. Ne întoarcem la rutina zilnică și gândurile noastre rămân la oamenii pe care i-am cunoscut, la gusturile noi pe care le-am încercat și locurile în care am fi vrut să mai stăm un pic. Am simțit-o și eu de multe ori, dar am alungat repede tristețea pentru că știam că vin acasă, la colțișorul meu drag de relaxare și creație. Până într-o zi, când la întoarcere, colțișorul meu zăcea mutilat de o inundație, cu parchetul umflat și pereții exfoliați și crăpați. Cum să fac din nou casa acasă, caldă, primitoare, într-un timp scurt?

Casa devine acasă cu materiale de construcții de la Vindem-ieftin.ro

Pentru că eficiență is my middle name, am făcut planul acțiune și l-am pus pe hârtie în cele mai mici amănunte. N-am uitat niciun detaliu și nici de aliatul meu de nădejde.

infografic vindem ieftin
sursa foto: canva.com

Lista cu materiale de construcții necesare

Pentru început, am făcut lista cu materiale de construcții necesare să-mi renovez colțișorul meu de creație. În primul rând, trebuia înlocuit parchetul, apoi zugrăvit. Dar dacă tot era vorba să fac dezastru, măcar să fie cu folos. Am trecut pe listă și polistiren. Cu doi pereți exteriori, anveloparea nu prea face față, iar creativitatea mea paralizează când este frig. Mai bine izolez pereții și pe interior.

N-am uitat nici de plasă, ipsos, glet sau vopsea lavabilă. Am ales vopsea lavabilă Savana pentru puterea mare de acoperire și pentru paleta variată de culori. Vreau o culoare deschisă și caldă care să lumineze camera. Iar pentru tușa finală, care să mă ducă în vacanța de vară tot timpul anului, pe un perete întreg vreau fototapet cu peisaj de vacanță.

Grupul V.I.P. Vindem ieftin aliatul meu de nădejde

Odată lista întocmită, urmează procurarea celor necesare. Din fericire, urmare multiplelor participări la competiția SuperBlog, știu despre existența Vindem-ieftin.ro, o casă de comenzi prin care poți comanda materiale de construcții online, la un preț mult mai avantajos decât în depozitele clasice. Acesta nu este, însă singurul avantaj. Varietatea ofertei este mult mai mare decât în depozitele fizice care au spațiu limitat. Oferta este negociabilă, în funcție de cantitatea necesară. Poți avea produse la comandă, în funcție de dimensiuni sau culoare. Cumperi totul dintr-un singur loc și scutești timp prețios pe care altfel l-ai pierde alergând de colo-colo sau bani, lăsându-te pe mâna meșterilor care „știu ei pe cineva”.

grup vip videm ieftin
sursa foto: vindemieftin.ro

Ultimul, dar nu cel de pe urmă avantaj este grupul privat V.I.P. Aici, clienţii primesc instant informaţii şi oferte personalizate de la consultanţi cu experienţă şi au acces la produse premium. Dacă este vorba de un proiect de amploare, arhitectul, constructorul sau designerul tău se pot alătura grupului. Oricine se poate alătura grupului dedicat V.I.P. dacă a mai cumpărat o dată de pe Vindem-ieftin.ro sau dacă au minimum 5 produse diferite.

Plata materialelor de construcții

După plasarea comenzii, există o mulțime de modalități de plată. Cu cardul, cu ordin de plată sau transfer bancar. Iar dacă suma îți dezechilibrează bugetul, se poate plăti și în rate.

Recepționarea materialelor

Materialele de construcții se livrează la adresa comunicată în termen 5 – 7 zile. Ai posibilitatea chiar să filmezi procesul de livrare și să trimiți înregistrarea. Astfel, alți clienți pot vedea cum decurge procesul de livrare, iar tu să primești înapoi 100 lei cash, la fiecare comandă.

Renovarea poate să înceapă

Când totul este planificat în amănunt și partenerul este prompt și de încredere, renovarea nu mai este o corvoadă. Abia aștept ca micul meu colț de creație și relaxare să fie gata. Îmi fac o cafea, îmi iau agenda, laptopul și telefonul cu poze și aștern povești despre vacanțe minunate.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.