Imagine concert
SuperBlog,  Timp liber

Oameni care strălucesc

Există oameni care strălucesc după căderea întunericului. Când zgomotul orașului se atenuează și, încet-încet, luminile se sting, ei se trezesc la viață. Pe scenă, în lumina reflectoarelor, viața lor se desfășoară într-un ritm aparte. După legi nescrise, dure și adesea nemiloase. EL este unul dintre aceștia.

Își privește chipul în oglinda din cabină și încearcă să-și dea seama când au trecut aproape 50 de ani. În curând va avea o dublă aniversare: 20 de ani de carieră și 30 de ani de căsnicie.

Parcă ieri pleca din casa părintească și intra ucenic într-un atelier de frizerie. Era nevoit să își susțină familia, iar tatăl său era hotărât să-i curme în fașă visul de cânta. Avea doar 16 ani.

Destinul său părea să-i fie scris cu spumă de ras. iar aripile să-i fie tăiate de lama briciului ascuțit pe curea.

Cu bacșișul primit de la clenții mulțumiți și-a plătit primele ore de canto și într-o bună zi, a plecat fără să privească în urmă. Era hotărât să facă performanță pe toată linia: în carieră și în viața personală.

Nu i-a fost ușor și, nu de puține ori, a fost la un pas să renunțe. Cânta în fiecare seară, de la miezul nopții până la revărsatul zorilor. Apoi mai stătea câteva ore la cabină să dea autografe, să stea de vorbă cu fanii și să facă fotografii.

Apoi au început turneele. Nu-și doza efortul. Mergea cu aceeași plăcere oriunde era invitat. Era de neconceput să decline o invitație. Își iubea publicul, iar acesta îl diviniza.

Era tânăr și încă nu simțea oboseala. În timp, însă, tenul său a început să sufere grav. Nopțile pierdute începeau să-și ceară tributul.

Dacă învățase ceva în cariera de cântăreț, era că aspectul îngrijit este primul pas spre succes. Publicul este cel mai dur critic, te ridică și te coboară. Poate să-ți ierte o scăpare de voce sau o notă falsă. Dar îți taxează fără milă și o cută nelalocul ei pe cămașă ori pe pantaloni.

Să mai vorbim de cutele de pe chip?

Oameni care strălucesc: EL și EA

În cele mai grele momente i-a fost alături EA. Soția și mama copiilor săi. Grație acestei femei, a fost binecuvântat și a reușit să facă ceea ce și-a dorit: performanță pe toată linia. A avut încredere în el și s-a preocupat de cariera lui în cele mai mici detalii.

Cea mai mare surpriză pe care i-a făcut-o a fost când i-a înlocuit toate produsele de îngrijire cu cele din gama Gerovital Men.

Rând pe rând, acasă și în cabina de la sala de spectacole și-au făcut loc produse special concepute pentru pielea bărbaților, care revitalizează tenul și șterg urmele nopților pierdute.

Crema antirid acid hialuronic Gerovital Men a devenit cea mai bună prietenă, atât în zilele pe care le petrecea în studioul de înregistrări, cât și seara, înainte de a urca pe scenă. Îi plăcea că se absoarbe repede în piele și nu lasă senzația de ten gras.

Gerovital men fiole cu acid hialuronic 5%
Sursa foto: farmec.ro

A privit cu scepticism Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men. I se părea mai potrivit ca soția sa să se îngrijească mai mult decât el. Era, cu siguranță, mult mai obosită decât el. Copiii îi ocupau tot timpul, treburile casnice la fel. Iar ca „bonus” a venit și cariera lui.

Cu toate acestea, s-a supus și a acceptat o primă cură de 10 zile și a constatat că efectele bărbieritului zilnic se diminuează semnificativ. Chipul său era mai luminos, hidratat și semnificativ mai neted și revitalizat.

EA nu s-a plâns niciodată. A acceptat cu bucurie fiecare provocare și a făcut față cu succes greutăților și perioadelor lungi de absență ale soțului.

***

Astăzi se află în fața unei noi provocări. Va cânta pentru prima oară în fața unui public pe care nu-l cunoaște. Are aceleași emoții ca acum 20 de ani.

– Hei, la ce te gândești?

Glasul soției îl făcu să tresară. Se priviră amândoi în oglindă ținându-se de mâini.

Ești frumoasă, răspunse el sărutându-i mâinile catifelate. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață. Alături de tine totul e ușor și simt că strălucesc.

– Suntem, dragul meu. Împreună, suntem acei oameni care strălucesc. Tu pe scenă, pentru publicul tău și eu pentru tine.

Trei ore mai târziu…

Concertul a fost un succes, iar el s-a întors în sala de unde publicul nu voia să plece. Îl aștepta pentru fotografii și autografe. În timp ce în cabină îl aștepta, răbdătoare, ca de fiecare dată EA.

Articol scris pentru SuperBlog.

27 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.