Petreceri grecești
Timp liber

Petreceri grecești în luna martie la București și Mamaia

De ceva vreme artiștii greci pun din ce în ce mai des țara noastră pe harta turneelor. Pe scena Sălii Palatului sau în cluburi, avem ocazia să ne delectăm cu ritmurile muzicii grecești în interpretări de excepție. Startul petrecerilor grecești pe cea mai mare scenă din București l-a dat Nikos Vertis în luna noiembrie 2015. Timp de trei ore, artistul a interpretat melodiile care l-au făcut celebru în întreaga lume, dar și piese noi de pe albumul ce urma să fie lansat pe 27 noiembrie. Prima parte a spectacolului a fost prestabilită de artist și de cei 40 de membri ai orchestrei care l-a însoțit. În cea de-a doua parte a selectat melodii la cererea celor 4.000 de spectactori care au cântat și au dansat împreună cu artistul preferat. Petrecerile grecești de pe scena Sălii Palatului din anii ce au urmat i-au avut ca protagoniști pe Antonis Remos și Giorgios Dalaras. În anul 2016, de Ziua îndrăgostiților, Peggy Zina și Giorgios Tsalikis au susținut una dintre cele mai frumoase petreceri grecești în clubul Le Chateaux din Capitală.

 

Nikos Vertis revine în concert la Sala Palatului

După o pauză de doi ani, artistul revine în București cu două concerte de excepție.

„Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacia publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tutror românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 16 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

Pentru concertul programat pe data de 16 martie biletele s-au epuizat rapid. Publicul va avea ocazia să-l vadă și să-l asculte și pe data de 15 martie când a programat cel de-al doilea concert. Sperăm ca pe lângă piesele consacrate, artistul să includă și melodii de pe ultimul album, lansat pe 30 noiembrie 2017, Erotevmenos.

Petrecere grecească la Mamaia

Pentru prima oară în România se va afla Aggelos Dionysiou, fiul cel mare al unuia dintre titanii muzicii laika, Stratos Dionysiou. În data de 24 martie, la Melody Grand Ballroom din stațiunea Mamaia, îndrăgitul interpret va cânta melodiile sale și ale tatălui său. Îi va fi alături cântărețul constănțean Ionuț Galani, într-o veritabilă Bouzoukia Party. Începând cu ora 20.00 și până se va lumina, vor răsuna acorduri de muzică grecească. Muzică, dans, flori și alte surprize se pregătesc publicului care se va afla în clubul de malul mării.

 

Voi spre ce petrecere grecească vă îndreptați?

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.