Vacanță în străinătate

Pregătește-ți copilul cu un antrenor FC Chelsea!

Anul acesta, mini-vacanța de Rusalii este atât de aproape de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului că mulți au văzut o posibilitate pentru un scurt concediu. Iar dacă vacanța e scurtă, de ce să nu fie într-un hotel de lux în Grecia? Asta le-am spus prietenilor mei care vor să-i facă o surpriză juniorului de 13 ani. Au fost încântați de idee, mai ales că nu au fost până acum în Grecia, dar m-au pus pe mine la treabă. Și să nu credeți că a fost ușor, mai ales că pe puști nu-l mai păcălești cu o piscină sau cu două tobogane în Aqua Park.

După câteva zile de căutări, am găsit un resort de lux cu facilități pentru copii, adolescenți și adulți, la câteva ore de București, în Peninsula Halkidiki. Pe brațul Kassandra, se află un oraș în miniatură, de-a lungul  pădurilor de pin, la malul mării Egee, pe o plajă cu nisip auriu. Sani Resort este un complex de cinci hoteluri de lux, destul de aproape unul de celălalt, dar suficient de departe pentru a crea acea intimitate de care au nevoie oaspeții. Cireașa de pe tort este marina, micul port pentru yachturi și ambarcațiuni de mici dimensiuni. Cele două hoteluri care mărginesc resortul, Sani Beach și Sani Club oferă cele mai multe facilități pentru copii și adolescenți.

În vacanță, jucăm fotbal la Sani Resort

Ei bine, năzdrăvanul prietenilor mei, am aflat din sursă sigură, este un mare fotbalist și fan Chelsea. Visul lui este să devină jucător profesionist și să ajungă să joace la echipa lui favorită. Și cine spune că visele nu pot deveni realitate? Începând din sezonul 2018, Sani Resort pregătește o surpriză de proporții tinerilor oaspeți. Vor descoperi tainele jocului cu balonul rotund de la antrenori profesioniști, prin intermediul Fundației FC Chelsea. Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani vor învăța driblingul, pasele și șuturile la poartă și se vor împrieteni cu alți fani ai fotbalului.

Foto: Sani Resort

Timp de cinci zile, vor avea câte două antrenamente și, când vor fi pregătiți suficient vor susține primul meci oficial. Și nu oriunde, ci pe terenul de fotbal acreditat de UEFA, chiar în complex. Dar aceasta nu este singura surpriză. Ați văzut jucători profesioniști fără echipament adecvat? Nici eu. Micii fotbaliști vor primi kit-ul de bun venit oferit de Fundația Nike Chelsea FC. Acesta constâ în tricouri incripționate, șorturi, șosete, ghete și rucsac Chelsea. Echipamentul le va fi de mare folos la antrenamente, dar sunt sigură că se vor bucura și mai mult că îl pot păstra ca suvenir. Păi cine se mai poate lăuda la școală și în cartier cu echipament de profesionist?

Relaxare de 5* pentru părinți

În vreme ce fotbalistul în devenire va fi la antrenamente, prietenii mei vor putea petrece o a doua lună de miere. De mult îmi spuneau că vor un pic de timp doar pentru ei. Și îi cred pentru că știți și voi cum e cu copiii în vacanță. Îți cam fac ei concediul și își impun punctul de vedere chiar dacă abia gânguresc. Chiar sunt curioasă ce vor alege prietenii mei. Să facă drumeții pe domeniul de 1000 de hectare? Să se plimbe cu bicicleta sau să exploreze cei 7 km de plajă? Se vor relaxa la saună și în piscinele interioare sau vor prefera un cocktail la infinity pool?.

Foto: Sani Resort

Nu-mi rămâne decât să îi aștept  să se întoarcă din vacanță și să îmi povestească experiența lor. Iar tânărul să-și uimească toți colegii cu talentul lui fotbalistic.

Tu ce surpriză îi faci copilului tău de 1 Iunie?

20 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.

%d blogeri au apreciat: