Șamponul pentru copii Prinzessin Sternenzauber
Păreri și gânduri,  Timp liber

Șamponul pentru copii mi-a revitalizat părul

Șamponul pentru copii era ultimul pe lista alegerilor în cazul unui păr vopsit, uscat, rebel și care cădea din abundență.

Am folosit, de-a lungul timpului, o mulțime de șampoane. De la cele cosmetice la cele dermatologice. De la mărci celebre, străine sau românești, până la ultimele apariții în domeniu.

Nu mai vorbesc de balsamuri, măști de păr gata preparate sau făcute în casă din varii ingrediente. Efectul era de scurtă durată și, în maximum 24 de ore, părul meu își pierdea strălucirea și moliciunea. Buclele naturale își pierdeau forma și părul meu arăta ca o mătură. Unde mai pui și nedumerirea celui de la spălătoria auto când a aflat că nu am câine. Iar asta chiar a pus capac.

Cum am descoperit șamponul pentru copii de la DM

În timpul pregătirilor pentru sejurul în insula Samos, căutam cosmetice travel size. Încă nu descoperisem recipientele reutilizabile în care să-mi iau la drum cosmeticele preferate. Pe raftul dedicat din magazinul DM, am găsit un singur șampon 2 în 1, într-o sticluță roz. Nu m-am uitat cu foarte mare atenție, plus că nu aveam nici ochelarii, fără de care sunt cam oarbă. L-am luat, l-am pus în bagaj și am plecat în vacanță.

De ce am devenit fan șampon pentru copii

La prima utilizare, părul meu a rămas mătăsos și foarte ușor de pieptănat. Chiar și buclele se aranjau bine, iar aspectul de mătură dispăruse. Inițial, m-am gândit că este vorba despre apă. Și chiar mă bucuram că am găsit în Grecia o apă care să nu apreteze părul.

Totuși, formația de jurist m-a împins să verific toate aspectele concurente. Dacă nu era meritul apei, ci al șamponului? Sau era un efect al celor două?

Deși nu-mi stă în obicei să mă întorc din vacanță cu resturi de cosmetice și încă mai visez la concediul în care să plec doar cu documentele de călătorie și cardul, n-am aruncat flaconul.

După ce l-am folosit și acasă, cu o apă foarte calcaroasă, rezultatul a fost același. În plus, un miros plăcut care persista.

Era momentul să cumpăr o sticlă mai mare de șampon pentru utilizare frecventă.

Am făcut un drum până la același magazin DM și, bineînțeles, tot fără ochelari. Am luat de pe raft sticluța travel size și l-am întrebat pe băiatul din magazin dacă au flacoane mai mari și unde. Că eu nu le văzusem.

Nu vă povestesc ce față am făcut când m-a îndrumat la raionul pentru copii. Mi-am amintit de un fost coleg de serviciu care purta măsura 38 la pantofi. De fiecare dată când mergea să-și cumpere pantofi și spunea ce măsură poartă, vânzătoarea făcea niște ochi maaari de tot, se apleca peste tejghea și-i spunea: „încercați la copii”.

De câteva luni bune îl folosesc și cred că alergătura mea după un șampon bun, eficient și nu foarte scump a luat sfârșit.

Tu te-ai gândit să încerci șamponul pentru copii?

Aștept răspunsul într-un comentariu. Dacă experiența mea ți-a fost utilă, distribuie pe Facebook să afle și prietenii tăi. Nu uita să urmărești contul de Instagram unde pun fotografiile din călătorii. Iar dacă vrei să afli repede ce mai scriu, abonează-te la news-letter.

25 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.