Spring SuperBlog 2018
SuperBlog

Spring SuperBlog 2018 – provocare și oportunitate

Ca blogger la început de drum mi se întâmplă uneori să gândesc mai repede decât pot scrie. Câteodată am foarte multe idei, altă dată am impresia că poveștile mele au fost spuse deja de prea multe ori. Pentru a nu-mi pierde motivația, sunt mereu în căutare de noi provocări. Așa am descoperit competiția SuperBlog care atrage și recompensează an de an bloggeri valoroși din întreaga țară. Am urmărit-o în vară pe prietena mea, Angela Tudose și blogul ei Angelacalatoresteși m-am bucurat de fiecare articol pe care l-a scris cu mult talent. Competiția revine cu ediția de primăvară Spring SuperBlog 2018 la care îmi doresc să particip. Înscrierile încep în data de 23 Februarie și poate participa orice persoană care a împlinit vârsta de 14 ani și are un blog în limba română. Pentru a putea fi înscris în competiție, blogul trebuie să aibă o vechime de minim 3 luni, iar autorul să fi publicat cel puțin 20 de articole.

Între 01 Martie și 13 Aprilie 2018, sponsorii competiției ne vor pune la încercare talentul și măiestria în mânuirea cuvintelor. Vom avea la dispoziție 7 zile să concepem, să redactăm, să ilustrăm și să publicăm pe blogul personal câte un articol pe tema lansată de fiecare sponsor. După ce articolele sunt încărcate pe platforma de jurizare, este rândul juriului să evalueaze calitatea materialor. Se acordă punctaje după criterii bine stabilite pentru fiecare probă. Competiția este flexibilă, astfel că nu toate probele sunt obligatorii. Dar numai cine participă la toate probele are cele mai mari șanse la Marele Premiu.

Am completat formularul de înscriere la Spring SuperBlog 2018 pe site-ul https://super-blog.eu/ și aștept confirmarea și… prima probă.

Cu siguranță voi câștiga experințe, prieteni, oportunități și voi pleca mai bogată în cunoștințe despre oameni, povești și bloguri.

Haideți să ne cunoaștem și să ne întrecem în cea mai apreciată competiție pentru bloggeri!

Succes și inspirație tuturor!

 

8 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.