gustul competiţiei spring superblog 2023
SuperBlog

Gustul competiției se prinde în Spring SuperBlog 2023

Trăim într-o lume competitivă în care fiecare vrea să fie mai cu moț decât celălalt. Ne concentrăm atât de mult pe ceea ce face altul și la final, gustul competiției este mai amar ca fierea.

Am experimentat asta de multe ori, dar am descoperit că gustul competiției poate să fie extrem de plăcut dacă nu mă mai uit în stânga și în dreapta, ci mă concentrez pe întrecerea cu mine.

Mai mult ca sigur ai auzit asta de nenumărate ori. Nu contează ceilalţi, devino în fiecare zi mai bun decât ieri, concentrează-te mai mult pe acţiuni şi mai puţin pe rezultatul final. Dacă ţi se pare ciudat, te provoc la o competiţie în care ai doar de câştigat: Spring SuperBlog 2023.

Gustul competiției se prinde în Spring SuperBlog 2023

Ediţia de primăvară a competiţiei de blogging creativ vine cu o mulţime de surprize şi provocări. Dacă ai 18 ani, un blog în limba română cu o vechime de 3 luni şi mininum 20 de articole publicate, te poţi alinia la start extrem de simplu şi rapid. Scrii un articol în care îţi anunţi participarea, îl publici pe blog şi completezi formularul de înscriere.

gustul competiţiei spring superblog 2023
Sursa foto: superblog.eu

Ce surprize se preconizează în Spring SuperBlog 2023

 1. Un ritm mai relaxat – doar două probe pe săptămână, miercurea și sâmbăta faţă de trei probe pe săptămână, în ediţiile trecute. Pentru fiecare vei avea la dispoziție 7 zile (calculând atât ziua lansării probei, cât și pe cea cu termenul-limită).
 2. Provocări savuroase (la propriu și la figurat), astfel încât să ne bucurăm din plin de primăvară și să avem spor la creativitate.
 3. Mai multe probe cu testare de produse.
 4. Dacă ai mai multe bloguri, poţi participa cu unul, cu mai multe sau cu toate (cu condiția ca fiecare să îndeplinească cerințele din regulament; le vei menționa pe toate în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere).
 5. Teme variate, despre diverse domenii, propuse de branduri noi, dornice să te descopere, sau de sponsori deja cunoscuți și apreciați în comunitatea SuperBlog.
 6. Pagină dedicată de prezentare în Galeria SuperBloggerilor – creată cu informațiile pe care le înregistrezi în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere (imaginea și linkurile social media le poţi trimite prin email, dacă nu sunt pe blog). Astfel te promovezi în fața vizitatorilor (cititori, sponsori, parteneri) care accesează site-ul, pagina respectivă este cartea ta online de vizită, ca superblogger.
 7. Acces la webinariile gratuite SuperBlog, în care poţi participa activ și primi recomandări despre diverse aspecte de blogging.
 8. Podcasturi noi cu bloggeri, marketeri, sponsori.

  Competiţia a început astăzi, 1 Martie, cu prima provocare gustoasă propusă de Băneasa, dar înscrierile continuă până la final. Tu alegi dacă participi la toate probele şi devii finalist sau participi doar la unele probe.

  Hai să prinzi şi tu gustul competiţiei, să câştigi premii, să evoluezi ca blogger şi să ne vedem offline la Gala Superblog. N-ai nimic de pierdut, doar de câştigat.

  Iar dacă te împotmoleşti, sunt aici să te ajut, căci asta face un blogger partener. Dacă nu-ţi răspund imediat, strigă tare pe grupul dedicat de pe Facebook şi îţi sare în ajutor cea mai inimoasă şi faină comunitate de bloggeri. Curaj!

  7 Comments

  Lasă un răspuns

  Vrei să primești gratuit ebook-ul

  „10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

  Introdu adresa de mail!

  Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.

  %d blogeri au apreciat: