Storytelling SuperBlog 2022
SuperBlog

3, 2, 1… Storytelling la SuperBlog 2022

S-au terminat vacanțele, temperaturile se orientează spre partea de jos a termometrelor, dar vremea hibernării încă nu a venit. Unii pregătesc cămările, dacă mai au cămări și posibilități să le umple cu bunătăți pentru iarnă. Eu mă pregătesc pentru încă o ediție a competiției SuperBlog. Nu mai țin minte a câta participare este, dar anul acesta, competiția SuperBlog 2022 este una dublu aniversară: 14 ani de existență și 25 de ediții.

3, 2, 1… Storytelling la SuperBlog 2022

Sub deviza Storytelling la puterea SuperBlog, la 1 octombrie se lansează prima probă a competiției care va dura până în luna decembrie. Înscrierile au început la 1 septembrie și continuă pe tot parcursul ediției.

Cum participi? Simplu de tot.

Te asiguri că ai un blog în limba română, cu o vechime de cel puțin 3 luni și ai publicat cel puțin 20 de articole. Nu trebuie să fie neapărat un blog personal deoarece sunt acceptate și blogurile colective. De asemenea, dacă ai mai multe bloguri, poți participa cu toate. În cazul acesta, în formularul de înscriere vei trece URL-ul unui blog, iar pe celelalte, în secțiunea „Despre mine”. Evident, toate blogurile trebuie să îndeplinească condițiile de vechime și număr minim de articole publicate.

Dacă mă întrebi de ce să participi la SuperBlog, o să-ți spun ce mă motivează pe mine de fiecare dată

1. Curiozitatea

În fiecare ediție, există sponsori consacrați, tradiționali, veterani sau cum vrei să-i numești, dar și mulți la prima participare. Și unii și alții îmi stârnesc curiozitatea atât în ceea ce privește produsele sau serviciile, cât și a modului în care doresc să se facă auziți.

2. Provocarea

Fiecare probă este o provocare. Câteodată mai ușoară, câteodată, de-a dreptul enervantă. Însă o probă care te pune la grea încercare, îți stoarce și ultima picătură de energie și creativitate te face din blogger supeblogger.

3. Disciplina

Cred că cea mai mare diferență între un blogger și un superblogger este disciplina. Mai mult ca sigur știi că pentru un blog de calitate ai nevoie de conținut de calitate livrat constant. Dacă mă descurc cât de cât cu prima parte, la capitolul „constant” nu stau chiar bine. În competiția SuperBlog 2022, probele se succed în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă și sunt obligată să public în maximum 7 zile de la lansarea probei înainte să bată gongul la ora 23.59.

4. Învăț lucruri noi

Deși au trecut câțiva ani buni de când am scris primul articol pe blog, procesul de învățare este departe de a se fi încheiat. De la SEO la vizual, structurare și elocvență, în fiecare ediție învăț câte ceva și folosesc în articolele cu care te-am obișnuit.

5. Competeția cu alții și cu mine

La startul SuperBlog se aliniază atât bloggeri experimentați, cât și debutanți. Este o concurență acerbă, dar cea mai grea este aceea cu mine însămi. În SuperBlog 2022, chiar dacă nu voi fi pe podium, nu voi pierde. Ori câștig, ori învăț.

6. Exerciții de storytelling

De când mă știu, mi-au plăcut plăcut poveștile. Să le ascult și să le spun. Oriunde merg, caut să aflu poveștile locului și ale oamenilor. Oricine și orice are o poveste care merită spusă. La SuperBlog, fiecare produs, fiecare serviciu, fiecare sponsor are o poveste care trebuie descoperită.

Hai și tu să descoperi storytelling la puterea SuperBlog 2022

Dacă încă mai stai pe gânduri, te provoc să intri și tu în competiția SuperBlog 2022, să-ți exersezi darul povestirii, să câștigi premii, să-ți faci prieteni, să simți adrenalina termenului limită și să ne distrăm împreună offline la Gala SuperBlog.

Nu trebuie să îți faci griji. Este foarte frumos să fii finalist SuperBlog și chiar pe podium. Dar dacă o probă nu te inspiră, simți că nu poți să dai tot ce ai mai bun, nicio problemă. Participi la ce probe vrei și simți că poți.

Ne vedem la start SuperBlog 2022?

8 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.