SuperBlog 10 ani
Păreri și gânduri,  SuperBlog

SuperBlog 10 ani – am tras chiulul motivat

Ediția aniversară SuperBlog 10 ani s-a încheiat. Au fost două luni în care aproape 200 de bloggeri au înroșit tastaturile și au scris articole pentru cei 22 de sponsori ai competiției.

În ediția din primăvară, Spring SuperBlog 2018 m-am putut mândri cu statutul de finalist SuperBlog, cu un onorant loc 15 și un premiu. 

SuperBlog 10 ani

În ediția de toamnă, nu eram convinsă să particip, dar cine poate sta deoparte după ce s-a molipsit de cel mai devastator virus?

Și dacă tot m-am înscris, am participat la 6 probe. Am obținut 550 de puncte, un punctaj mediu de 92 puncte/probă. Surpriza a fost că am obținut note mari, 95 de puncte, la o probă da fashion și la una de alimentație sănătoasă. Sincer, nu mă așteptam. La mine moda se rezumă la a mă îmbrăca repede și comod. Dar nu-mi lipsește din garderobă sacoul elegant. Iar alimentația sănătoasă… hai să fim serioși! Eu mănânc orice și oricând.

La fel, nu mă așteptam s-o dau în bară grav la o probă de travel. Dar, dacă sponsorul, nu spun care, că-i publicitate și n-a plătit, e mai greu de emoționat, asta e. Problema e la el, nu la mine.

SuperBlog 10 ani – am tras chiulul motivat

După 5 probe, m-am văzut nevoită să mă retrag. Nu pentru că mi s-ar fi epuizat ideile sau energia. 

O surpriză plăcută a pus capăt brusc parcursului meu în competiție.

Cu mult timp înainte de start, completasem formularul pentru #ExperienceBucharest și aștepatam confirmarea. Bineînțeles, aceasta a venit când SuperBlog era în plină desfășurare.

Potrivit proverbului, cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul. A trebuit să aleg între cele două. Altfel, n-aș fi putut să mă împart și să le tratez cu aceeași seriozitate.

Ritmul în SupeBlog 10 ani a fost foarte susținut, cu 26 de probe care s-au succedat la două zile: lunea, miercurea și vinerea. Iar termenele limită, marțea, joia și sâmbăta.

Despre „maratonul” prin București,  v-am povestit în articolul Călător prin București cu #ExperienceBucharest.

Faptul că nu sunt finalist, nu mă împiedică să particip la Gala SuperBlog 10 ani. Chiar dacă n-am să urc pe podium, am să-mi iau pantofii cu toc și n-am să-i mai las până la final.

Va fi un weekend minunat în care ne vom (re)întâlni offline veterani și boboci, adversari și prieteni. 

Pentru că, dincolo de podium, premii, bucurii, supărări, zâmbete și lacrimi, SuperBlog este despre oameni minunați și scriituri briliante.

2 Comments

    • Almona Calatoreste

      Mulțumesc și felicitări pentru parcursul în competiție! Experience a fost o experiență fantastică. La fel de multă adrenalină ca și în SuperBlog, doar de altă factură.

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.