superblog 2021
SuperBlog

SuperBlog 2021 – harta spre succes

Dacă este toamnă, este SuperBlog. Așa cum ne-a obișnuit din 2008, la 1 octombrie, se deschide cea mai longevivă competiție de blogging creativ care aduce împreună sponsori, jurii și bloggeri de carieră sau la început la drum. Este o competiție de două luni, incitantă și care pune la încercare creativitatea, răbdarea și rezistența. Trăim într-o societate în care competiția este laitmotiv. Însă uneori, este înțeleasă greșit. Vrem să fim primii, să ne depășim adversarii, dar pierdem din vedere că principalul competitor suntem noi. Și pentru a atinge succesul, cu fiecare provocare trebuie să devenim o versiune mai bună a noastră. De aceea, SuperBlog 2021 are sloganul „Competiția cu tine începe”.

SuperBlog 2021 – harta spre succes

Drumul spre succes este presărat cu obstacole, provocări, suișuri, coborâșuri, extaz, agonie, multe răscruci și fundături. Pentru prima oară, SuperBlog pune la dispoziția concurenților o hartă către succes.

superblog 2021

Brand

SuperBlog 2021 este susținut de sponsori, reprezentanți ai unor branduri celebre sau în devenire. Acestea au nevoie de expunere, astfel încât produsele și serviciile pe care le oferă să ajungă la cât mai mulți potențiali beneficiari. Pentru asta, au nevoie de bloggeri cu imaginație și condei ascuțit.

Blogger

Bloggerul are misiunea să prezinte produsul sau serviciul sponsorului într-o manieră care să-l facă atractiv pentru publicul său. Asta nu înseamnă că trebuie să ridice în slăvi un produs sau un serviciu pe care nu-l cunoaște ori să-i atribuie calități/beneficii pe care nu le are.

Articol

Articolul este mijlocul prin care bloggerul aduce la cunoștința publicului său despre produsele sau serviciile brandurilor. La prima vedere, pare ușor, chiar și eu am crezut asta la prima participare. Între timp, am crescut și am învățat că este nevoie de mult mai mult decât un condei dibace.

Creativitate

Nu este imposibil să scrii un articol despre un produs sau despre un serviciu. Provocarea este să evoluezi liber la exercițiile impuse. Să scrii într-o manieră atrăgătoare după un enunț fix și niște cerințe tehnice uneori rigide.

SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare este un adevărat bau-bau pentru mulți bloggeri începători. Însă un articol fără SEO (Search Engine Optimization) este numai bun de scris în caiet și recitit de autor din când în când. În blogging, este Nordul pentru orientarea în teren.

Vizual

Credințele de genul, „frumusețea interioară este cea mai importantă”, „conținutul contează mai mult decât aspectul” nu mai sunt valabile în secolul internetului și a comunicării de date la distanță. Lumea nu mai are răbdare și prima impresie a contat întotdeauna. A fost momentul în care receptorul a decis să dea atenție mesagerului sau nu. De aceea, elementele vizuale și aspectul blogului pe orice dispozitiv sunt motive ca sponsorii să aprecieze sau nu un blogger.

sponsori superblog 2021

Hai și tu în SuperBlog 2021!

Încă mai ai timp să te înscrii deoarece înscrierile se desfășoară pe tot parcursul competiției. Însă dacă vrei să participi la toate probele și să fii finalist SuperBlog, e bine să o faci până la termenul de înscriere a primului articol în platforma de jurizare. Așadar,

Uită-te bine în buletin și vezi dacă ai 18 ani împliniți!

Verifică dacă ai un blog în limba română cu o vechime de 3 luni și ai publicat 20 de articole! Nu contează dacă scrii cu diacritice sau nu.

Citește regulamentul!

Scrie articolul de înscriere și completează formularul!

Fă-ți o poză trăznet, scrie ceva despre tine și asigură-ți locul în pagina superbloggerilor!

Înscrie-te în grupul de Facebook să-ți cunoști colegii, adversarii, sponsorii și să strigi după ajutor când te rătăcești în hățișul SuperBlog!

Și nu uita harta spre succes!

Eu voi fi acolo și am un singur obiectiv: dacă scriu un singur articol, să fie cel mai bun de până acum. Competiția cu mine începe!

5 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.