SuperBlog 2020
SuperBlog

Începe SuperBlog 2020 – prima școală online din România

Bine ai venit în SuperBlog 2020, prima școală online din România, locul în care te prezinți blogger și pleci super blogger!

SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, cu o tradiție de 20 de ediții încheiate (anual în perioada 2008 – 2012 și bianual, primăvară – toamnă, începând cu 2013). În același timp, este prima școală online din România în care înveți tot ce este nou în blogging, de la conținut, aspect, vizual și SEO.

În cele 20 de ediții, mai mult de 3.000 de participanți au scris peste 38.000 de articole la peste 500 de probe propuse de mai mult de 130 de sponsori. S-au câștigat mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii.

Să facem cunoștință!

Ai 18 ani împliniți, deții un blog în limba română pe care ai început să scrii deja de 3 luni și ai publicat cel puțin 20 de articole. Ești blogger și deții toate atuurile să te înscrii în competiție. La 1 septembrie 2020 încep înscrierile în cea de-a 21-a ediție SuperBlog.

Eu sunt Almona, de două ori finalist (Spring SuperBlog 2018 și Spring SuperBlog 2020), o dată clasată în Top 10 și blogger partener în ediția din această toamnă.

Claudia și Albert sunt cei care au avut ideea și sunt sufletul proiectului care își propune (și chiar reușește) să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri. 

clasament Spring SuperBlog 2020

Ce îți oferă școala SuperBlog 2020 ?

Așa cum ți-am mai spus, aici vei învăța tot ce ai nevoie pentru a trece de la nivelul de blogger la cel de super blogger.

1. Mediu de studiu prietenos

Întrucât SuperBlog 2020 se desfășoară exclusiv online, vei lucra din confortul casei tale, de pe terasă sau de oriunde ai o conexiune bună la internet. Uniforma nu este obligatorie așa că, fă-te comod și concentrează-te!

2. Corp profesoral de excepție

Corpul profesoral este compus din sponsorii competiției, juriile, bloggerii parteneri și bloggerii veterani. Printre sponsorii care au susținut competiția se numără AMD, AIA Proiect, Answear.ro, AQUA Carpatica, ASUS, Autonom, AVBS Credit, Banca Transilvania, BCR, BitDefender, Borealy, Christian Tour, CND Turism – Vacanțe Speciale, Colop, COTY, Cutia.ro, Dajar, Delaco, Dodo Pizza, Domaz.ro, Dried Fruits, Edimax, Edotec, eHalate.ro, eMAG.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Laslean, Editura Nemira, Editura RAO, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Experimenteaza.ro, Expressoft Technology, Extreme Travel, Farmacia la Preț Mic, Farmec, Francize.ro, FRANKE, HONDA, Hotel Aurora Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hostway, Hotmama.ro, Hurom, Interflora, InterComFilm, Jolidon, La Fântâna, LitoralulRomanesc.ro, LuxuryGifts.ro, MagazinulTau.ro, magNET.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Meli Melo, Momondo, NH Hoteles, Nutrivita, Oxygame, Paralela 45, PCGarage.ro, Prooptiki, Quelle.ro, real- Hypermarket, Residence Hotels, Royal Boutique Hotel Poiana Brasov***, Ryanair, Sano Romania, SanoVita, SomProduct, SONY, Smarsoft Electronic, Spacer, Stone Mania, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit, Today Advertising, Total Pro Beauty, Toyota, TravelKit, Travelminit.ro, Venda Jewelry, Vila Alpin Straja***, Vindem-Ieftin.ro, WatchShop.ro, Wu Xing, Yoda și alții.

3. Programă diversă, atractivă și flexibilă

Școala SuperBlog are o programă diversă și atractivă bazată pe proiecte denumite îndeobște probe. Fiecare sponsor propune una sau mai multe probe pe care tu trebuie să le duci la bun sfârșit sub formă de articole briliante. Vei avea ocazia să scrii pe diverse teme și să-ți pui la încercare originalitatea, creativitatea și rezistența.

diplomă SuperBlog

Probele SuperBlog nu sunt obligatorii. Participi doar la acele probe la care îți dorești.

4. Premii în bani, produse și servicii

Fiecare probă este răsplătită cu unul sau mai multe premii. În funcție de cum sunt percepute articolele tale de către jurii, unul sau mai multe premii pot fi ale tale.

5. Trofeul SuperBlog

Ca orice altă școală, SupeBlog 2020 are laureați și un șef de promoție. Pe lângă premiile oferite la fiecare probă, mai sunt și altele.

Premiile pentru finaliști se acordă acelora care au participat la toate probele.

Urcă pe podium și primesc premii consistente în bani trei concurenți care au obținut cele mai mari punctaje în clasamentul final.

Bloggerul care întrunește cel mai mare punctaj este răsplătit cu trofeul SuperBlog.

Premii surpriză oferite de sponsori constând în produse sau vouchere de cumpărături.

6. Gala SuperBlog

Festivitatea de premiere este singurul eveniment offline oragnizat de școala SuperBlog. Iarna, la munte și primăvara, la mare, ne întâlnim toți super bloggerii, sponsorii, juriile și invitații surpriză la festivitatea de premiere și banchetul de absolvire. După 20 de ediții încheiate, doar Spring SuperBlog 2020 a fost văduvit de Gală pe motiv de Covid19.

Ce se așteaptă de la tine?

1. Originalitate, creativitate, sinceritate

Parcursul de la blogger la super blogger depinde numai de tine. Nu este nici greu, nici ușor. Este așa cum îl faci tu să fie.

  • Fii original! Oamenii nu mai vor produse care nu spun povești. Creează o poveste originală la fiecare probă. Nu recicla articole vechi chiar dacă au legătură cu subiectul.
  • Lasă baltă clișeele! Nu interesează pe nimeni câți cai putere are un autoturism. Lumea vrea să știe cine ești tu la volanul acelui autoturism.
  • Fii sincer! Dacă nu ai testat produsul ori serviciul despre care scrii, nu scrie un articol tip recomandare. Imaginează-ți cum l-ai folosi și scrie o poveste captivantă.
  • Nu copia! E urât și nici nu-ți folosește. SuperBlog nu este despre probe, produse și servicii. Este despre tine și parcursul tău blogosferic.
Gala premii SuperBlog

2. Disciplină

Dacă până acum scriai ce și când aveai chef, în SuperBlog trebuie să îți creezi un ritm de lucru prin care să îți atingi obiectivul. Concentrează-te pe probe și nu lăsa nimic să te distragă. Nici măcar o notă mică.

3. Respectă regulamentul SuperBlog și pe ceilalți participanți

Notele sunt lucrul cel mai sensibil în această competiție. Dacă la o notă mare te entuziasmezi, la una mică poți să te superi. După patru participări, am înțeles că nota reprezintă strict aprecierea juriului asupra unui articol și nu valoarea în sine a articolului sau a ta ca blogger. Manifestările lipsite de respect față de sponsori, jurii sau ceilalți bloggeri nu ajută la nimic.

4. Cere ajutorul

SuperBlog, prima școală online din România, a creat una dintre cele mai frumoase comunități. Chiar dacă ești la început de drum și la mii de kilometri de România, nu ești singur. Oricând simți că ești în impas, citește rubrica întrebări și răspunsuri sau pune o întrebare pe Grupul de Facebook SuperBlog.

Pentru orice alte nelămuriri sau informații, lasă-mi un comentariu. Pe tot parcursul competiției, mă găsești pe Facebook și pe Instagram.

4 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.