tu știi când vine toamna
SuperBlog,  Timp liber

Tu știi când vine toamna?

A venit toamna….  Serios, chiar a venit toamna? Nu mai avem în calendar câteva zile de vară? Acolo, măcar până pe 44 August? Pfff! Da, calendaristic, la 1 Septembrie vine toamna. Dar astronomic vine mai târziu. Tu știi când vine toamna? Ce spui? Ei da, toamna vine când vrea ea. Și totuși…

Tu știi când vine toamna?

Când începe școala. Când încep să ruginească frunzele. Când nu mai prididești să faci gemuri, compoturi, zacuști și murături. Că iarna-i mare. Și de-o fi și a draculuii, să nu scoți nasul pe geam… Las’ să fie acolo. Să duduie cămara!

Răspuns greșit. Toamna vine numai atunci când începe competiția SuperBlog! De 10 ani, la aceeași dată, competiția de blogging creativ sună adunarea. Sute de bloggeri, veterani sau boboci, cum am fost eu în edița trecută, se aliniază la start. Fiecare cu țelul lui, declarat sau nu. Cu visele, speranțele și strategiile lui.

Și cum Martie din post nu lipsește niciodată, cum aș putea eu să lipsesc la ediția aniversară?  Adică, am fost o dată și Veni, Vedi, Valea? Nu se cade. Eu sunt fată educată și îmi place să las loc de bună-ziua. Așa că, iată-mă la start.

competiția SuperBlog
Sursa foto: blog.super-blog.eu

Abia aștept duelul de condeie. Pardon, de tastaturi. Să curgă probele ca ploaia. Să sfârăie, precum pastrama,  degetele pe taste. Să se stoarcă, precum strugurii în teasc, ultima picătură de inspirație.

Să punem la muncă silnică sponsorii și juriile. Păi cum adică, ei ne dau probe care mai de care mai abracadabrante și noi să le facem viața ușoară? No way! Cu măsura cu care dai, cu aia primești. În ediția asta vreau să văd juriile și sponsorii cum fumegă și transpiră să aleagă pe cel mai bun dintre cei mai buni. Pentru că nu le va fi ușor.

Mai aștept eu și altele în afară de torturi și tortúri, dar nu pot să vi le spun acum. Mai aveți puțină răbdare. Competiția e lungă, până în Decembrie, când serbăm dublu. Gala SuperBlog și aniversarea de 10 ani a competiției SuperBlog.

Dacă ai și tu un blog în limba română, cu o vechime de minimum 3 luni și 20 de articole publicate, dacă îți plac provocările, dacă te țin nervii și îți place să te distrezi și să câștigi premii, nu mai sta pe gânduri. Citește cu atenție regulamentul competiției, completează formularul de înscriere și aliniază-te la start. Și, îți promit, că după ce vei face asta, vei răspunde corect la întrebarea: „Tu știi când vine toamna?”

6 Comments

 • Angela Tudose

  Mult succes draga mea! Îți doresc inspirație cu caru’ și mi-aș dori din tot sufletul să simt în articolele tale intotdeauna măcar atâta entuziasm, cât am simțit acum. Multă baftă, știi că te susțin sincer! Mi-ar plăcea să fac parte din nou din gașca asta veselă, n-am luat încă o decizie…. Te pup și… merci că m-ai anunțat c-a venit toamna. În sfârșit! Înseamnă că pot începe și eu să mă gândesc la vacanță ❤️

  • Almona Calatoreste

   A venit, draga mea, cu alaiul ei cu tot și iar se reunește gașca. Îți mulțumesc pentru susținere și încurajare. Sper să mă țină și entuziasmul și nervii până la final. Te aștept cu drag să te alături și îți doresc vacanță plăcută.

 • Echipa SuperBlog

  Bine ai venit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani, Almona! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.