Castelo camping Sithonia
Grecia

Vacanța mare la preț mic cu Happy Camp

Vacanța mare este cel mai bun prilej pentru o ieșire de lungă durată cu familia sau cu prietenii. Timpul pare că se dilată, ziua este lungă și e păcat să nu profităm de o vacanță în natură. Am avut parte de o iarnă lungă, încheiată cu un bonus de stat în casă. Mai mult, măsurile restrictive impuse par să pună sub semnul întrebării bucuria unei vacanțe în adevăratul sens al cuvântului. Însă, în această vară frumoasă, trebuie să fim optimiști și să luăm o supradoză de bună dispoziție. Să ne bucurăm de soare și de mare împreună cu familia și cu cei mai buni prieteni. Cum facem asta?

Cea mai mare provocare pentru grupurile mai mari este să găsească o cazare pentru toți. Eu te provoc să găsești soluția ideală în quiz-ul de mai jos:

Care este cazarea ideală pentru 7 persoane?
Două camere duble și una triplă într-un hotel pe plajă
O vilă cu două dormitoare și piscină, la 5 km de plajă
Cazare în camping cu facilități de resort și intimitate de cămin

Vacanța mare la preț mic cu Happy Camp Family Holidays Romania

Chiar dacă ai găsit varianta ideală de cazare pentru vacanța mare, mai mult ca sigur te gândești la un camping cu multe corturi sau unul de rulote. Este o variantă, dar nu aceea care să-ți ofere maximum de confort.

Bineînțeles, am fost curioasă să văd dacă există un astfel de camping în Grecia, destinația mea de suflet. Ei bine, nu este doar unul, ci două.

Castello Camping & Summer Resort

Este un sat de vacanță cu case mobile în stațiunea Neos Marmaras, pe brațul Sithonia din Peninsula Halkidiki. Dintre cele trei brațe ale peninsulei, Kassandra, Sithonia și Athos, cel de-al doilea este ideal pentru familiile cu copii. Plajele cu nisip alb și apa mării curată, cu intrare lină sunt doar două din motivele pentru care multe familii aleg să petreacă o vacanță de cel puțin o săptămână.

vacanța mare happy camp Halkidiku
Sursa foto: Happy Camp Family Holidays Romania

Căsuțele sunt compuse din două dormitoare, o zonă de zi, baie și bucătărie complet mobilată și utilată. Este spațiu suficient pentru o familie mare sau pentru un grup de prieteni care vor să stea laolaltă. Fiind case pe pământ, au și terase umbrite unde să te adăpostești de arșiță și să povestești la o cafea, o bere rece sau un suc. Campingul are acces direct pe plajă, dar și o piscină. Dacă vă doriți o vacanță activă, puteți folosi terenurile de mini fotbal, volei, basket sau tenis. Și, de ce nu, să faceți puțină echitație la o locație în apropiere. Și să închieiați ziua în jurul grătarului care sfârâie.

Karda Beach Camping and Bungalows

Se află în insula Corfu, în stațiunea Dassia, pe coasta estică, foarte aproape de Corfu Town. Despre insula Corfu v-am povestit o mulțime de lucruri și știți deja că am vizitat-o de câteva ori. Am stat și la hotel și la pensiuni, atât pe coasta de est, cât și pe cea de vest. Dar dacă ar fi să merg cu prietenii, aș alege o cazare în camping, în pădurea de măslini din Dassia.

happy camp Corfu
Sursa foto: Happy Camp Family Holidays Romania

Plaja cu pietricele e la doar 100 de metri, iar capitala, Corfu Town, la circa 12 km. Este un bun punct de plecare pentru a explora toată insula.

Căsuțele sunt similare celor din Sithonia, dar posibilitățile de distracție sunt mai multe. Pe lângă piscnină și activități sportive, în camping este și un restaurant care organizează săptămânal seri grecești. Firește, la acestea participă doar cei cazați în satul de vacanță. Este cu totul altceva decât serile grecești la marile taverne unde vin toți turiștii dintr-o serie.

După cum vezi, facilitățile nu diferă cu nimic de cele dintr-un resort de lux, iar intimitatea căminului te face să te simți ca la tine acasă.

Tu cum alegi să-ți faci vacanța mare la preț mic?

Spune-mi într-un comentariu, iar dacă ți-a plăcut articolul, share pe Facebook. Ne vedem și pe Instagram.

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.