concept vindem ieftin
SuperBlog

Vindem Ieftin te ajută să renovezi casa de vacanță

Sunt un suflet nomad și n-am înțeles niciodată dorința oamenilor de a avea casa de vacanță, la munte sau la mare. Când sunt atât de multe locuri de văzut și de explorat în țară și peste hotare, iar tu ai o singură vacanță consistentă pe an, de ce ai merge în același loc?

Toate astea îmi stăteau pe limbă să i le spun amicei mele care tocmai îmi dăduse vestea că se gândește serios să vândă casa de vacanță pe care o ridicase la Bușteni în urmă cu ceva timp.

 • O vând. Nu știi pe cineva care ar vrea să o cumpere?
 • Habar n-am. Dar crezi că vei obține un preț bun?
 • Of, nu-mi mai spune! M-a costat  bani, timp și o mulțime de nervi și tot nu e cum am vrut. Materiale de construcție scumpe, întârzieri la livrare și câte și mai câte.
  În plus, o casă trebuie întreținută permanent. Altfel, se degradează. Noi o făcusem să avem unde să mergem într-un week-end, să mai ieșim din oraș. Dar ne-am înhămat la ceva peste puterile noastre. Mai bine o vând și limitez pierderile.
 • Auzi, dar nu mai bine o renovezi și o introduci în circuitul turistic? E destul de mare, poate găzdui câteva familii, iar curtea e o minune. Ai suficient teren și pentru o mini parcare.
 • Ai înebunit? Tu știi cât m-ar costa?
 • Puțin, foarte puțin. Tu ai auzit de Vindem Ieftin?
 • Nu, ce-i asta?

concept vindem ieftin

 • Vezi dacă nu te uiți la „Imperiul Leilor”? Vindem Ieftin este un concept unic în România pe piața materialelor de construcții online. Materialele vin direct de la producător, fără să mai treacă prin depozite ori hypermarketuri. Se elimină astfel costurile de depozitare, manipulare, aranjare pe rafturi în magazin și multe altele. Practic, scutești timp și bani. Și nu puțini bani. Față de magazinele clasice, poți face o economie de 10 – 15%.

Vindem Ieftin te ajută să renovezi casa de vacanță

 • Adică pot să cumpăr materiale de construcție pentru casa de vacanță din Bușteni la fel cum îmi cumpăr cosmetice sau pantofi?
 • Să zicem. În primul rând, trebuie să știi exact ce vrei să faci. Să întocmești un necesar de materiale. La tine va fi ușor pentru că e nevoie doar de o renovare, nu de o construcție de la zero. La interior, neapărat trebuie să faci o zugrăveală și să pui pe jos gresie. Se întreține mult mai ușor și este foarte rezistentă. Gândește-te că dacă o introduci în circuitul turistic self-catering, trebuie să te miști repede între serii. Va fi un pic mai mult de lucru la exterior. Ca să dai un aer proaspăt casei de vacanță, m-am gândit la o tencuială decorativă într-o culoare veselă. Apoi, neapărat trebuie să faci ceva în curte. Nu arată bine deloc.

casa de cacanță

 • În curte pun gazon și o să plantez niște pomi.
 • Nu e suficient. Locul este destul de mare și poți să-l împarți eficient. Pe o porțiune, pui pavaj și amenajezi o mică parcare. Să știi că oaspeții apreciază să aibă parcare privată în curte și au rețineri să-și lase mașinile la întâmplare pe stradă. Ai putea face și un foișor și un loc pentru grătar. Oamenilor le place să povestească seara la un grătar și o bere sau un vin fiert, în funcție de anotimp.
 • Nu sună rău. Deci, trebuie să îmi fac planul de bătaie.
 1. Activități pentru renovare: montat gresie și văruit la interior, pavaj și tencuială decorativă la exterior.
 2. Necesarul de materiale. Partea asta i-o transfer soțului s-o discute cu consultanții Vindem Ieftin.
 3. Comand materialele de construcție online și aștept echipa la casa de vacanță din Bușteni.

Îți mulțumesc mult de tot pentru sfaturi. Dacă am uitat ceva, pot să mai apelez la tine?

 • Da, ai uitat să mă chemi să fac safteaua când va fi gata.

Articol scris pentru SuperBlog

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.