Webstock 10 ani Andreea Esca
Timp liber

Webstock 10 ani – off line din on line

Pe 5 octombrie, dis-de-dimineață, am pornit spre Webstock 10 ani, cel mai mare eveniment dedicat mediului on line din România.

Am supraviețuit traficului infernal din București și, just in time, grație prietenului meu, Alin Boncea, blogger la Jurnalul de iubire, Și am intrat pentru prima oară în JW Marriott Bucharest Grand Hotel, locul în care și-au dat întâlnire bloggeri, vloggeri, influenceri și specialiști în relații publice din toată țara.

Webstock 10 ani ecuson participare

M-am așezat frumos la rând să-mi iau ecusonul de participant care îmi asigura prezența la conferințe, Gala Webstock Awards și, dacă mai aveam resurse, la Webstock Party organizată în Centrul Vechi.

Surpriză! Deși mă înregistrasem și confirmasem demult prezența, ecuson ioc. Scot cartea de vizită, obligatorie pentru înregistrare, și mi se confecționează pe loc „legitimația de acces”.

Webstock 10 ani – Inspiration Stage by Vodafone

Au urcat pe scena Webstock 10 ani oameni care sunt o reală sursă de inspirație atât pentru publicul larg, dar și pentru cei care am pășit, cu speranță, pe lungul drum al bloggingului.

Cornel Amariei, autor a peste 50 de invenții, a învățat să citească la 3 ani. Pentru a-și ajuta părinții, a inventat ochelarii pentru nevăzători. Uneori, avem falsa impresie că succesul va veni dacă vom face lucruri peste puterile noastre. Cornel Amariei ne-a atătat că putem face lucruri extraordinare dacă ne uităm cu atenție în jur. Succesul vine din nevoile oamenilor.

Două femei de succes din România, Andreea Esca și Mihaela Noroc și-au prezentat poveștile de succes, angajat vs antreprenor.

Nu trebuie să te reinventezi la fiecare 6 luni pentru a avea succes

Andreea Esca a reușit să fie o femeie de succes chiar dacă și-a păstrat aceeași coafură timp de 17 ani. Pentru ea a fost mai important să-și facă meseria cu pasiune,  dăruire și responsabilitate, indiferent de ce se întâmpla în viața ei. Nu a simțit nevoia să schimbe jobul și se declară „angajatul perfect”.

Webstock 10 ani travel bloggeri

Dacă munca pe care o faci te nemulțumește, caută altceva

Mihaela Noroc, fotograful care ne-a uimit cu albumul The Atlas of Beauty, a ales calea antrprenoriatului când jobul pe care îl avea nu-i mai aducea satisfacție.

Pasionată de fotografie, Mihaela călătorește prin toată lumea să surprindă chipuri de femei. Nu întotdeauna este ușor să le convingă pe femei să accepte. Unele se tem chiar că și-ar putea pierde viața dacă fotografia lor va apărea într-un album sau pe rețelele de socializare.

Webstock 10 ani – off line din online

Webstock 10 ani a fost momentul perfect de a (re)întâlni off line prieteni dragi și să descopăr (noi) chipuri din spatele blogurilor.  Ne-am distrat ca niște copii la standurile sposorilor care au făcut memorabil evenimentul organizat de Evensys.

M-am dat în leagăn și le mulțumesc celor de la HP că m-au ajutat să îmi reinventez amintirile cu o fotografie cu magnet. Am ratat o vată pe băț și am suspinat în fața piramidei de prăjituri oferită de Raiffeisen Bank.  M-am delectat cu o înghețată exotică și am descoperit noi galaxii cu Galaxy Booth.

Webstock 10 ani – gânduri de final

Ediția aniversară Webstock 10 s-a desfășurat sub sloganul „Trăiește frumos în fiecare clipă”. Și a adus în discuție responsabilitatea și responsabilizarea formatorilor de opinie. Mă îndrept spre tine, cititorule și te rog să-mi spui ce îți dorești să găsești în mediul on line care să te ajute să trăiești frumos în fiecare clipă?

Lasă-mi răspunsul tău într-un comentariu la acest articol. Dacă ți-a plăcut, dă-i un share pe Facebook. Mă găsești și pe Intagram.

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.