nuntă a la grec 3 poster oficial
Grecia,  Păreri și gânduri,  Timp liber

Nuntă a la grec 3 – Familia Portokalos se întoarce

Toula, Ian, fiica lor Paris, mătușa Voula și mulți alții, într-un cuvânt Familia Portokalos, se întoarce într-o nouă comedie spumoasă, Nuntă a la grec 3. Cel de-al treilea episod al seriei, scris și regizat de Nia Vardalos, produs de Tom Hanks și Rita Wilson, a fost filmat exclusiv în Grecia, în zona continentală și în insulele Corfu, Syros și Paros.

În anul 2004, My big, fat, greek wedding (Nuntă a la grec) bătea recordurile de audiență aducând în atenția publicului familia Portokalos, emigranți în Statele Unite ale Americii, deciși să nu-și uite rădăcinile și să-și păstreze intacte obiceiurile și tradițiile.

nuntă a la grec 2002

Faptul că Toula are deja 30 de ani şi niciun gând să se mărite şi să facă copii pune pe jar toată familia extinsă. După multe încercări eşuate, Toula se îndrăgosteşte de Ian, un non-grec şi, pe deasupra, vegetarian.

În anul 2016, familia Portokalos are de înfruntat noi provocări în Nuntă a la grec 2. O eroare umană de peste 50 de ani produce efecte de uragan asupra familiei de emigranţi. Gus şi Maria, părinţii Toulei, constată că certificatul lor de căsătorie nu este semnat de preot, iar căsătoria lor nu este valabilă. Cheltuielile determinate de studiile lui Paris fac imposibilă o nuntă de proporţiile celei de care s-au bucurat Toula şi Ian.

nuntă a la grec 2

Nuntă a la grec 3 – Familia Portokalos se întoarce

Anul acesta, cea mai simpatică familie de greci din diaspora se întoarce cu noi aventuri şi provocări. Poate cea mai mare dorinţă a emigranţilor greci este ca urmaşii lor să ajungă măcar o dată în Grecia, locul din care ei s-au desprins în căutarea unei vieţi mai bune. Pe patul de moarte, Gus o roagă pe Toula să meargă în satul lui natal şi să le ofere prietenilor săi din copilărie, jurnalul pe care l-a ţinut timp de 50 de ani. Invitaţia la o reuniune a foştilor locuitori făcută de primăriţa satului natal al lui Gus Portokalos este prilejul perfect pentru o excursie binemeritată.

Nuntă a la grec 3 are exact aceeaşi distribuţie ca primul film din serie şi, uitându-te la actori, ai impresia unui reality-show ce se desfăşoară în timp real. Anii au trecut, iar timpul şi-a pus amprenta asupra înfăţişării. Unele personaje s-au maturizat foarte mult, iar pentru altele, din punctul acesta de vedere, timpul pare că a stat în loc. Îi revedem pe Nia Vardalos – Toula Portokalos, John Corbett – Ian, Lainie Kazan – Maria Portokalos, Louis Mandylor – Nick Portokalos, Andrea Martin – mătuşa Voula şi facem cunoştinţă cu tinerii Elena Kambouris – Paris şi Elias Kacavas – Aristotel.

Filmul abordează teme actuale ale societăţii elene, printre care depopularea masivă a satelor şi încercarea de a le repopula, criza migranţilor din Orient şi a refugiaţilor ucraineni.

Pe coloana sonoră a filmului se regăsesc melodii interpretate de Konstantinos Argiros, Pantelis Pantelidis, Tzeni Vanou şi duetul Rita Wilson & Christos Mastoras.

Deşi nu la fel de alert ca primul film din serie, la Nuntă a la grec 3 nu ştii când trece timpul, când râzi în hohote sau când îţi scapă o lacrimă în colţul ochiului.

Dacă te-am făcut curios, află că din 08 septembrie, Nuntă a la grec 3 rulează în cinematografele din ţară. Dacă l-ai văzut deja, spune-mi într-un comentariu cum ţi s-a părut.

Abonează-te la nwes-letter să fii la curent cu noutăţile şi distribuie articolul pe Facebook să afle şi prietenii tăi

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.