Spring SuperBlog 2024
SuperBlog

Spring SuperBlog 2024 reîmprospătează creativitatea

A început competiția Spring Suberblog 2024, cel mai bun prilej să ieșim din hibernare și să reîmprospătăm creativitatea. Nu ne putem plânge de o iarnă grea, dar parcă au ruginit penițele și inspiriția se poctinește.

De câteva zile, a fost lansată prima probă din sezonul de primăvară SuperBlog 2024. Nu te teme că ai pierdut startul deoarece înscrierile sunt deschise pe tot parcursul competiției.

Hai și tu în Spring SuperBlog 2024!

Să zicem că ești blogger începător și n-ai auzit până acum de competiție, dar te tentează să-ți testezi limitele și creativitatea. Ce ai de făcut? Nimic mai simplu. Asigură-te că ești major, ai un blog în limba română, cu o vechime de cel puțin trei luni și ai publicat deja 20 de articole. Acestea sunt condițiile minimale pentru a accede în competiție.

Spring SuperBlog 2024

Următorul pas, scrie și publică pe blog un articol prin care să-ți anunți cititorii că te aliniezi la start și iei în piept fiecare probă. Completează formularul de înscriere și așteaptă validarea contului. Confirmarea o vei primi pe email și e bine să verifici și folderul spam.

Dacă ai mai multe bloguri care îndeplinesc condițiile de vechime și număr de articole publicate, te poți înscrie cu toate repetând aceiași pași.

Citește bine regulamentul și cerințele fiecărei probe. Asigură-te că ai înțeles bine ce dorește fiecare sponsor și dă frâu liber imaginației.

Fii atent la termenele limită și nu lăsa totul pe ultimele secunde înainte de ora 23.59!

Dacă ai neclarități, sunt aici în calitate de blogger partener și te ajut cu tot ce știu. Iar dacă tot ești nelămurit, înscrie-te pe grupul dedicat de pe Facebook.

Ediția de primăvară SuperBlog 2024 este una scurtă, de la 1 martie la 30 aprilie și probele se lansează în zilele de marți și vineri. Este mult mai relaxant decât la prima ediție, din 2018, când am participat prima oară. Atunci, probele se succedau cu o repeziciune uimitoare, de trei ori pe săptămână. Dar, am făcut față cu succes și am fost finalist Superblog.

Ce înseamnă să fii finalist? Înseamnă să scrii, să publici și să înscrii în competiție articolele pentru toate probele, fără să ratezi vreuna. Probele nu sunt obligatorii, poți scrie la oricare îți dorești, dar nu vei fi finalist și nu vei candida la podium.

Da, competiția Superblog este pe bază de puncte, clasament și premii. Fiecare sponsor pune la bătaie premii în bani, produse sau vouchere pentru fiecare probă. Pe lângă acestea, există premii surpriză, premiile pentru primii trei clasați și Trofeul Spring SuperBlog. Ar fi păcat să nu te califici pentru ele.

De asemenea, pe parcursul competiției, există și campanii de testare de produse. Parcă altfel vine inspirația când știi despre ce produs vorbești.

Dacă încă nu te-am convins, îți mai spun că SuperBlog este cea mai longevivă competiție de blogging din România, datând din anul 2008 când, poate, unii dintre noi n-aveam nici computer, nici acces la internet.

Te aștept să îți citesc articolele, să te ajut, să simțim împreună adrenalina competiției.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.