franke electrocasnice mythos
SuperBlog

Franke electrocasnice – eficiență în bucătărie

Dacă bucătăria mea ar putea vorbi, mai mult ca sigur ar scrie o carte. Despre toate rețetele pe care le-am inventat și despre cele în care am eșuat lamentabil. Despre cât de morocănoasă sunt dimineața, înainte de cafea și despre toate ideile năstrușnice pe care le am când mă așez în colțișorul meu de creație și relaxare. Însă dacă ar avea voie să spună un singur cuvânt despre mine, acestea este „eficientă”. Multe femei se plâng că nu reușesc să fie eficiente în bucătărie, că gătitul este cronofag, iar într-un spațiu mic este imposibil să te desfășori în voie. Și eu și bucătăria mea știm că Franke electrocasnice face magie în bucătărie atât în ceea ce privește spațiul, cât și timpul.

Te miști eficient în bucătărie cu Franke electrocasnice

De când mă știu, am stat la bloc, iar bucătăria a fost a treia încăpere ca dimensiune, după cămară și baie. Și tot de atunci, am nimerit construcții care nu se pot modifica astfel încât să obțin o bucătărie open-space în care locul de preparare să fie diferit de cel de luat masa. Dar, adaptabilitatea, eficiența și creativitatea sunt devizele mele, iar asta se reflectă și în mica mea bucătărie.

franke electrocasnice mythos
sursa foto: franke.com

Dacă frigiderul poate sta oriunde, nu același lucru se întâmplă cu chiuveta, plita, cuptorul și hota. Acestea au locul lor bine determinat de racordul la instalația de apă, la conducta de gaz, precum și la un perete exterior. Pentru a câștiga spațiu, am așezat toate electrocasnicele în linie, de la dreapta la stânga, de la ușă spre geam.

Eficientizezi timpul în bucătărie cu Franke electrocasnice

Lipsa de timp este laitmotivul celor care au o slujbă în afara casei și care îi seacă de energie. Mulți m-au întrebat cum reușesc, în doar 24 de ore, să fac naveta la serviciu, să gătesc zilnic, să scriu pe blog și, mai nou, să fac și vlog. Sunt multi tasking? Nu, nu sunt, iar acest concept mi-a dat fiori încă de când era ridicat în slăvi și dădea bine în orice CV.

Cu toată lipsa de modestie posibilă și imposibilă, eficiență is my middle name. Nu-mi place să-mi pierd vremea și nici nu sunt genul să stau trei zile în bucătărie pentru ceva care dispare de pe masă în cinci minute.

Cum îți spuneam, iar bucătăria mea poate să confirme, nu sunt multi-tasking, nu-mi place să să mă apuc de o sumedenie de lucruri deodată și să nu duc la bun sfârșit niciunul. Deși sunt singură, am descoperit că pot să deleg o serie de sarcini, iar eu să mă dedic exclusiv artei de a găti.

Plită și cuptor Franke pentru preparate delicioase în timp record

Deserturile mele preferate sunt cele cu sirop și cremă și cremă de vanilie. Cele două trebuie preparate concomitent ca să se poată răci la timp, însă au temperaturi diferite de gătire.

De asta se ocupă plita cu inducție Mythos, cu opt zone de gătit. Cu zona FlexPro, se poate găti în același timp, în mai multe recipiente de diferite dimensiuni. Iar funcția cook assist stabilește temperatura ideală pentru fiecare preparat.

plită Mythos Franke electrocasnice
sursa foto: franke.com

Acum, gândește-te la masa de Paște. În cât timp ai termina de gătit friptura, drobul, cozonacii și fursecurile dacă le-ai pune la copt pe rând și ar trebui să cureți cuptorul după fiecare preparat?

Nu-i așa că nici nu te-ai apucat de treabă și deja ești epuizată?

Franke electrocasnice s-a gândit foarte mult la timpul pe care îl petrecem în bucătărie și a venit o cu soluție inovatoare: cuptorul cu abur, în care poți pregăti concomitent patru feluri de mâncare, pe patru nivele diferite.

cuptor Mythos
sursa foto: franke.com

Mie îmi place să pregătesc cam totul la cuptor. Carnea, peștele sunt mult mai sănătoase, mai suculente și mai gustoase când sunt gătite lent. În cuptoarele incorporabile Franke , datorită funcției de gătit cu abur, alimentele sunt crocante la exterior, suculente și pline de aromă de interior. Pe lângă faptul că alimentele își păstrează proprietățile nutritive, nici nu este nevoie de prea mult ulei.

Și pentru ca totul să fie perfect, cuptorul se curăță singur, doar cu apă și puterea aburului, fără agenți de curățare.

Când Franke electrocasnice face magie în bucătărie, cum să nu fii și eficientă, dar și creativă?

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.