autoizolarea si lucrul de acasă
SuperBlog

Autoizolarea este distractivă când Spacer – IT comes home

Autoizolarea pentru 14 zile devine stringentă în condițiile răspândirii galopante a virusului COVID-19. Este o situație neplăcută, mai ales pentru persoanele active și care nu pot sta prea mult într-un loc. Mie însă, îmi place să găsesc părțile bune în orice experiență negativă. În condițiile date, autoizolarea este chiar simpatică deoarece Spacer-IT comes home.

Misiunea noastră de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice și ITlivrate în fiecare casă a început în anul 2012, iar de atunci portofoliul nostru s-a dezvoltat continuu, ajungând să acopere o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri etc. Am pornit în această „călătorie spațială” cu gândul de a-ți oferi soluții IT pentru toate nevoile tale, prețuri excelente pentru produse de calitate și mai ales pentru a ne bucura împreună de inovație, chiar acasă. 

Echipa Spacer

Autoizolarea e mai ușoară când Spacer – IT comes home

Având în vedere că nu pot lucra de acasă, perioada de autoizolare vine la pachet cu foarte mult timp liber în care vreau să îmbin plăcutul cu utilul. Sunt o mulțime de activități pe care le-am neglijat din lipsă de timp și energie. Ce moment mai bun aș putea găsi?

Pentru început, fac ordine în fotografii

De-a lungul timpului, s-au adunat o mulțime de fotografii din vacanțe pe care nu am avut timp să le sortez. Să le șterg pe cel inutile și să le așez astfel încât să le găsesc ușor atunci când am nevoie de ele. Cu ocazia asta, rememorez amintiri plăcute, momente amuzante și peripeții care îndulcesc perioada de abstinență. Treaba devine ușoară când Spacer – IT comes home cu tolba plină de medii de stocare și accesorii smartphone.

Ascult muzica preferată cu într-o pereche de boxe Spacer

boxa portabila
Sursa foto: spacer.ro

În tumultul vieții cotidiene, ascult muzică mai mult în căști. Nu-mi place să deranjez oamenii cu muzica mea și nici eu nu suport să particip la petreceri ad-hoc la care nu am fost invitată. Dacă tot stau acasă, profit de faptul că muzica se aude perfect într-un set de boxe Spacer portabile și conexiune bluetooth. Timpul de funcționare este de până la 5 ore și aria de acoperire de până la 10 metri. După ce se dă verde pentru călătorii, le voi lua în vacanță să mă bucur de melodiile mele preferate și pe plajă și în camera de hotel fără să mai stau cablată.

Călătoresc virtual prin zeci de destinații de vacanță

Multe destinații de vacanță și-au închis porțile în această perioadă tulbure. Dar, în egală măsură, multe atracții turistice au creat tururi virtuale și le poți vizita din confortul casei tale. E drept, un călător pasionat ca mine ar prefera să le vadă pe viu. Chiar dacă asta înseamnă ore întregi de stat la coadă și aglomerație. Totuși, bunicilor noștri li s-a cerut să plece pe front, iar nouă doar ni s-a recomandat să stăm două săptămâni tolăniți pe canapea. Dar de ce pe canapea când poți să stai mult mai confortabil pe niște scaune gaming? Dacă tot petrec ore întregi în fața calculatorului, trebuie să îmi mențin o poziție corectă și sănătoasă.

Fac planuri pentru vacanța viitoare

Sper din tot sufletul ca starea de incertitudine să nu dureze prea mult și la vară să vorbim despre ea la timpul trecut. Și dacă autoizolarea mi-a dat o mulțime de timp liber, de ce să nu-l petrec cum îmi place? Pe lângă documentarea despre noi destinații, mă gândesc și la bagaje și accesorii pentru călătorie.

călătorii smartphone rucsac
Sursa foto: Spacer.ro

În ultima vreme am început să călătoresc light, doar cu bagaj de mână. Astfel, am început să fiu mai atentă la ofertele de rucsacuri și genți. Am pus de mult ochii pe niște rucsacuri cu sistem anti-furt, rezistente la apă și cu orificii de acces pentru încărcător și căști. Sunt ideale pentru călătoriile cu un singur bagaj de mână și poți sta liniștit în aglomerările urbane unde colcăie hoții de buzunare.

Gătesc zilnic altceva

Îmi place la nebunie mâncarea gătită în casă și să experimentez rețete noi. Din păcate, timpul nu-mi permite să fac asta zilnic. De multe ori mi se întâmplă ca pentru prânzul la birou să apelez la firme de catering, sendvișuri reci sau pizza. Este șansa mea să am o masă caldă pregătită de mine, alta în fiecare zi. Și să încerc rețetele grecești pe care le tot amân.

Tu cum ți-ai petrece autoizolarea?

Răspunde-mi într-un comentariu, iar dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook.

Articol scris pentru SuperBlog

2 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.