Păreri și gânduri,  Timp liber

Îngrijirea tenului- cum să arăți cu 20 de ani mai tânără

Îngrijirea tenului ridică nenumărate probleme, mai ales când lipsa timpului își spune cuvântul. Ni se întâmplă de multe ori să considerăm că dacă ne spălăm pe față cu apă și săpun am rezolvat toate problemele. Din păcate, timpul trece și pielea noastră suferă.

Am fost întrebată de multe ori cum reușesc, la aproape 50 de ani, să arăt ca la 30. Am să vă dezvălui astăzi ritualul meu zilnic pentru îngrijirea tenului.

Veți vedea că nu este nici complicat și nici nu trebuie să vă mutați definitiv în fața oglinzii.

Ritualul meu zilnic pentru îngrijirea tenului

Ritualul de dimineață

Ritualul meu de dimineață începe cu demachierea. Am auzit foarte multe femei spunând eu nu mă machiez, deci nu trebuie să mă demachiez. Nimic mai fals. Trăim într-un mediu poluat, plin de praf, fum de țigară, gaze de eșapament și o mulțime de alte impurități pe care pielea noastră le atrage ca un magnet.

Îndepărtarea lor cu apă și săpun ar fi o soluție, dacă produsele nu ar afecta pielea. Există săpunuri delicate care nu usucă pielea. Dar ce ne facem cu apa din rețea care nu este de cea mai bună calitate?

Dimineața,  folosesc apa micelară Hyaluron C din gama Gerovital H3 Hyaluron C. O aplic pe față, gât și decolteu și o îndepărtez cu un disc demachiant. Este delicată, nu necesită clătire și este potrivită pentru toate tipurile de ten. 

După demachiere, aplic pe față, gât, decolteu și mâini, serul din fiolele hidratante detox din gama Aslavital Mineralactiv. Acestea 
conțin un complex de ingrediente cu acțiune hidratantă și detoxifiantă, care acționează  pentru captarea și menținerea umidității la suprafața pielii, concomitent cu detoxifierea pielii. 

Pentru ca efectul să fie maxim, aplic și crema antirid de zi Hyaluron C.  Pe lângă acidul hialuronic pur, crema conține și vitamina C. În felul acesta, tenul capătă o strălucire aparte.

produse Farmec pentru îngrijirea tenului


Ritualul de seară

Seara, folosesc  laptele demachiant instant din gama Gerovital H3 Perfect Look. care îndepărtează și machiajul waterproof. Se aplică printr-un masaj ușor și se îndepărtează cu un discuri demachiante până acestea rămân curate.

Urmează serul din fiolele cu acid hialuronic Hyaluron C pe care îl aplic pe față, gât, decolteu și pe mâini. Se absoarbe foarte repede și nu lasă pielea lipicioasă. 

Serul bogat în acid hyaluronic se poate aplica atât dimineața cât și seara. Eu prefer să  il folosesc seara și am văzut efectul după doar două zile. Ridurile fine și de expresie nu mai erau atât de vizibile. În plus, tenul își recăpătase elasticitatea și era mult mai luminos. Poate că este doar o impresie, dar mie mi se pare că acționează mai bine peste noapte.

Mai ales când vin în combinație cu crema antirid de noapte Hyaluron C.  Este o cremă fină, potrivită pentru tenurile normale, cu tendință de uscare. 

Acum, că ți-am dezvăluit secretul meu, spune-mi și tu care este ritualul tău zilnic pentru îngrijirea tenului!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook, să afle și prietenii tăi. Ne vedem și pe Instagram.

2 comentarii

 • Angela Tudose

  Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră, pentru că se va reflecat asupra înfățișării noastre. Iar tenul, odată cu înaintarea în vârstă are și mai multă nevoie de atenție. Ritualul meu de îngrijire nu diferă cu mult de al tău, produsele diferă. Deși, și eu obisnuiesc să folosesc câte ceva de la Gerovital. Mulțumim pentru informații!

  • Almona Calatoreste

   Nu este greu să avem grijă de noi. Ne trebuie doar puțină atenție și produse de calitate.
   Am folosit și alte mărci, dar după 40 de ani m-am întors la dragostea dintâi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: