Semi-maratonul SuperBlog 2019
SuperBlog

Intră în semi-maratonul SuperBlog 2019!

Bine v-am găsit! Prima zi de primăvară aduce cu ea ghiocei, mărțișoare și o nouă competiție pentru bloggeri: Semi-maratonul SuperBlog 2019.

După o matură chibzuință (adică o zi și o noapte) am constatat că nu pot sta deoparte, oricât aș vrea. Așa că, iată-mă din nou la startul distracției.

Intră în semi-maratonul SuperBlog 2019!

Dacă ești major, ai un blog de cel puțin 3 luni și minimum 20 de articole publicate, te califici pentru un loc la linia de start.

Dacă ai între 16 și 18 ani, mai ai nevoie și de acordul scris al unuia dintre părinți. Deh, GDPR-ul obligă. Dar tu știi asta.

Nu trebuie să îți faci griji pentru trafic, popularitate sau detalii tehnice. SuperBlog este o competiție deschisă tuturor.

Dacă stai pe gânduri sau îți este teamă, îți voi spune care au fost motivele mele să mă prezint a treia oară la start. Sigur te vor tenta și pe tine.

Disciplina

Până la Spring SuperBlog 2018, publicam azi și când îmi aduceam aminte. În competiția SuperBlog te obișnuiești să scrii constant și să publici de 3 ori pe săptămână.

Probele se lansează lunea, miercurea și vinerea și au termen de predare marțea, joia și sâmbăta. Pentru fiecare probă, ai la dispoziție 7 zile să scrii articolul. Timp în care se lansează alte două probe.

Flexibilitatea

Probele SuperBlog nu sunt obligatorii. Așa că, poți alege la ce probe să participi, în funcție de timp, inspirație sau compatibilitate.

Exerciții de imaginație

SuperBlog este o competiție de advertoriale creative în care poți să-ți lași imaginația să zburde. Dacă îți place să scrii versuri, povestiri romantice sau fantastice, creativitatea ta fi apreciată.

Ieși din zona de confort

Blogul meu este mai mult decât nișat pe travel și nu credeam că pot aborda alte subiecte. Ei bine, aici am aflat că pot să scriu despre fashion, materiale de construcții, storcătoare de fructe, gravatoare laser și multe altele.

Cunoști sponsori

Semi-maratonul SuperBlog 2019 se desfășoară în perioada 1 martie – 18 aprilie și va avea 17 probe propuse de diferiți sponsori. Ai ocazia să-i impresionezi cu articolele tale și, de ce nu, să colaborați în viitor.

Premii

Fiecare probă aduce cu ea unul sau mai multe premii în bani, excursii sau vouchere de cumpărături. Iar primii trei clasați primesc, din partea organizatorilor, 500, 1000, respectiv 2000 de lei. Câștigătorul va intra în posesia trofeului care îi va fi înmânat într-un cadru festiv, la Gala SuperBlog.

Supra doză de adrenalină

Dacă ești blogger, știi ce înseamnă un termen limită și cum te seacă de vlagă și inspirație. În SuperBlog asta se întâmplă când secundarul înaintează implacabil spre ora 23.59, ora României. Apoi, când încep să apară notele la probe, la 7 zile după înscrierea articolului în platformă, clasamentul începe să se miște. Atunci îți testezi dexteritatea pe tasta F5.

Comunitatea SuperBlog

Aparte de probe, sponsori, termene limită, note, lacrimi de bucurie și crize de nervi, SuperBlog este cu și despre oameni. Aici întâlnești oameni frumoși, pasionați, determinați de la care înveți în fiecare zi. Sau cărora să le împărtășești din experiența ta.

Distracție la Gala SuperBlog

După ce se calmează spiritele și se așează definitiv clasamentul, vine momentul în care ești uns super blogger. Vei vedea că emoțiile de pe parcursul competiției sunt mult mai mici decât acelea care te vor încerca la primirea premiilor, a diplomei și la rostirea discursului.

Apoi va trebui să faci față dansului, antrenului și altor surprize.

Dacă te-am convins, citește regulamentul de concurs, scrie un articol scurt în care îți anunți participarea, completează formularul de înscriere, și hai să fim colegi și adversari în semi-maratonul SuperBlog 2019!

6 Comments

Lasă un răspuns

Vrei să primești gratuit ebook-ul

„10 secrete pentru o călătorie perfectă” ?

Introdu adresa de mail!

Mulțumesc că te-ai abonat. Verifică e-mailul pentru a descărca fișierul. Uită-te și în SPAM, acolo unde intră de obicei notificările despre moștenirile din paradisurile fiscal.