Cele mai bune hoteluri pet-friendly din Atena

Îți dorești să vizitezi Atena într-o vacanță sau măcar într-un city-break dar n-ai cu cine să lași câinele sau pisica? De câte ori ai renunțat la planurile tale pentru că n-ai găsit un hotel în care animalul tău de companie să fie bine primit? Nu mai este cazul să îți faci griji ori să-ți anulezi călătoria, Cele mai bune hoteluri pet-friendly din Atena sunt pregătite să te primească și pe tine și pe prietenul tău, Grecii sunt mari iubitori de animale de companie și tot mai mulți turiști iau cu ei câinii și pisicile. Mai mult, unii adoptă animăluțe din adăposturi din Grecia.

 Cele mai bune hoteluri pet-friendly din Atena

DIVANI CARAVEL HOTEL

Un hotel de lux, situat aproape de stația de metrou Evangelismos, are o piscină pe acoperiș și vedere la Acropole. Camerele au vedere la oraș, spre Acropole și spre Dealul Lycabettus. Galeriile Nționale și cartierul cochet Kolonakki sunt foarte aproape de hotel. Animalele de companie, până la 9 kg, sunt acceptate contra-cost, la prețul de 15 euro pe noapte.

HILTON ATHENS

Situat în apropiere de Muzeul Benaki, hotelul acceptă animale de companie de până la 34 kg. Este necesar un depozit nerambursabil de 50 de euro. Pe lângă politica pet-friendly, hotelul se mândrește cu 4 restaurante, 2 baruri și piscină.

Y HOTEL

Situat în Kifissia, unul dintre cele mai aristrocate cartiere ateniene, Y Hotel acceptă gratuit animale de companie. Dacă îți dorești un sejur mai lung sau un city-break departe de centrul agitat, ia în considerare o cazare în micul hotel din Kifissia.

PARK HOTEL, PIREU

Dacă te îndrepți spre insule și ai nevoie de o cazare intermediară înainte de călătoria cu ferry-boat, Park Hotel din Pireu poate fi o alegere inspirată. Hotelul cu vedere la parc este la scurtă distanță de Portul Pireu și acceptă gratuit animale de companie mici, până la 2 kg.

DORIAN INN

Ce te faci când călătorești nu cu un animal de companie, ci cu două? Te gândești să-l lași acasă pe unul? Dar pe care? Pe niciunul, pentru că la Dorian Inn, un hotel central, aproape de Agora Romană, sunt bine venite gratuit două animale de companie. La restaurantul de pe acoperiș poți servi o cină delicioasă cu vedere la Acropole.

ATHENS GATE

Situat în cartierul Zappeion, aproape de Templul lui Zeus, Athens Gate este un hotel preferat de deținătorii de animale de companie. Micile patrupede sunt acceptate gratuit. În cazul în care călătorești cu copii mici, hotelul dispune și de serviciu de baby-sitting.

HOTEL CHRIS

Hotel Chris se află lângă Stadionul Olimpic și Athens Mall. Fiecare oaspete are dreptul să aducă gratuit, un animal de companie până la 15 kg. Hotelul oferă, contra-cost, shuttle la/de la aeroport, 24/7.

Cele mai bune hoteluri pet-friendly din Atena te așteaptă, pe care îl alegi?

Photo by Josh Hild on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *